Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Silent Run

Silen Run van Netent is een mooi vormgegeven en super spannend ogende gokkast. Zodra je het spel opent krijg je door de beelden en het geluid meteen al de indruk dat het niet een saaie belevenis gaat worden. Maar met alleen een mooie vormgeving en een interessant thema kom je er natuurlijk niet. Daarom hebben de makers er ook een paar mooie speleigenschappen in gegooid inclusief een spannende bonusgame. Laten we maar eens op onderzoek uit gaan!

Het thema van Silent Run

Silent Run speelt zich af op een onderzeeër tijdens de Tweede wereldoorlog. Naast de standaard tien tot en met Aas symbolen kom je symbolen met afbeeldingen van torpedo's, oorlogsschepen en zeemijnen tegen welke natuurlijk precies aansluiten op het thema van de gokkast. Daarnaast klinkt het alsof je je ook echt onder water bevindt en vooral tijdens de bonusgame begeef je je mede dankzij het geluid midden in een aanval op de vijand.

Spelfuncties gokkast Silent Run

De Silent Run speelautomaat is opgebouwd uit 5 rollen met 3 rijen en 25 winlijnen. De winlijnen staan vast maar het inzetniveau en de muntwaarde zijn instelbaar. Het spel heeft 3 speciale speleigenschappen; vervangende Wilds, Echo Wilds en de Echo Bonus Game. Bij deze bonus game moet je met het aantal torpedo's die je hebt schepen tot zinken brengen. Elk schip heeft een bepaalde waarde, dus aan jou om op de juiste schepen te gokken. Breng je het Premium schip tot zinken dan levert dit een hele grote prijs op!

De bediening van gokkast Silent Run

Bij de Silent Run gokkast kan je kiezen uit 6 verschillende muntwaarden van € 0,01 t/m € 0,50 en 10 inzetniveaus, waarbij de muntwaarde het bedrag is wat de munt waard is en het inzetniveau het aantal munten per winlijn waarmee je speelt. Het inzetniveau wordt vermenigvuldigd met het aantal winlijnen en de gekozen muntwaarde, en dit bedrag is dan wat je per ronde inzet. Omdat het aantal winlijnen vast staat is de minimum inzet per ronde voor deze gokkast € 0,25. Hieronder vind je de berekening voor de minimum en maximum inzet: Minimum inzet: inzetniveau 1 x (25 winlijnen x muntwaarde € 0,01) = € 0,25 Maximum inzet: inzetniveau 10 x (25 winlijnen x muntwaarde € 0,50) = € 125 Linksonder in je speelscherm vind je de knop 'Prijzentabel'. Hier kan je onder andere de winnende combinaties en de uitkeringen die hierbij horen bekijken. Winnende combinaties moeten beginnen op de meest linker rol en opeenvolgend naar rechts. De hoogste winst per actieve winlijn wordt uitbetaald en heb je gelijktijdige winsten op meerdere winlijnen dan worden deze bij elkaar opgeteld. Overige spelinstellingen vind je ook linksonder in het speelscherm van de gokautomaat. Je kunt hier onder andere ervoor kiezen het geluid uit of aan te zetten en het spel op automatisch spelen te zetten. Daarnaast kom je door middel van het klikken op het steeksleuteltje bij nog enkele aanvullende instellingen.

Conclusie Silent Run gokkast recensie

Houd je van een gokkast met wat meer spanning en vind je de tweede wereldoorlog en schepen interessant dan is Silent Run een perfecte keuze. Naast de mooie vormgeving heeft dit spel ook zeer interessante speleigenschappen, zowel lage als hoge inzetmogelijkheden en mooie winkansen met een maximum van 250.000 munten. Zeker eens de moeite waard om uit te testen!

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus