Secrets of Horus

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Secrets of Horus

Secrets of Horus van Netent is een mooie gokkast die je behoorlijk wat jaren mee terug neemt in de tijd. En dan hebben we het natuurlijk over het thema en niet over het spel en zijn eigenschappen zelf. Want de speleigenschappen zijn zeker van deze tijd. Free Spins, Wild Symbolen en Scatters zorgen over het algemeen vaak voor mooie winsten. Laten we eens uitproberen of dat voor deze gokkast ook het geval is. Het ziet er in ieder geval veelbelovend uit.

Het thema van Secrets of Horus

Zoals eerder vermeld heeft deze gokkast een nogal oud thema. En met oud bedoelen we 3500 jaar voor Christus oud. Het spel staat namelijk helemaal in het teken van Oud Egypte. En dit is absoluut niet over het hoofd te zien. Veel van de bekende tekens en symbolen die we uit deze tijd kennen zie je terug op de rollen. Ook hebben deze symbolen allemaal wat met Horus, de Egyptische Valkgod, te maken. En Horus zelf verschijnt als Wild symbool in het spel. Naast al deze mooie beelden heeft de gokkast natuurlijk passend achtergrond geluid en muziek uit deze tijd.

Spelfuncties gokkast Secrets of Horus

De Secrets of Horus speelautomaat is opgebouwd uit 5 rollen met 3 rijen en 20 winlijnen waarbij het inzetniveau, de muntwaarde en het aantal winlijnen instelbaar is. Winnende combinaties worden al gevormd bij 2 dezelfde symbolen van links naar rechts aansluitend op een winlijn. De features zijn de o zo bekende en zeer gewaardeerde Free spins, vervangende Wild symbolen en Scatter symbolen.

De bediening van gokkast Secrets of Horus

Bij de Secrets of Horus gokkast kan je kiezen uit 5 verschillende muntwaarden van € 0,02 t/m € 0,50 en 4 inzetniveaus. Het inzetniveau is het aantal munten per winlijn waarmee je speelt en de muntwaarde is het bedrag wat een munt waard is. Het inzetniveau wordt vermenigvuldigd met het aantal gekozen winlijnen en de gekozen muntwaarde, en dit bedrag is dan wat je per ronde inzet. Hieronder vind je de minimum en maximum inzet bij het gebruik van 20 winlijnen.

Minimum inzet: inzetniveau 1 x 20 winlijnen x muntwaarde € 0,02 = € 0,40 Maximum inzet: inzetniveau 4 x 20 winlijnen x muntwaarde € 0,50 = € 40

In de uitbetalingstabel vind je onder andere de winnende combinaties terug en de uitkeringen die hierbij horen. Deze tabel open je door op de PAYTABLE knop, linksonder in je scherm, te klikken.

Winnende combinaties moeten beginnen op de meest linker rol en opeenvolgend naar rechts lopen. De hoogste winst per actieve winlijn wordt uitbetaald en heb je gelijktijdige winsten op meerdere winlijnen dan worden deze bij elkaar opgeteld.

Overige spelinstellingen vind je ook linksonder in het speelscherm van de speelautomaat. Je kunt hier onder andere ervoor kiezen het geluid uit of aan te zetten, het spel op automatisch spelen te zetten en daarnaast kom je door middel van het klikken op het steeksleuteltje bij nog enkele aanvullende instellingen als omgevingsgeluid en spelgeschiedenis.,/p>

Conclusie Secrets of Horus gokkast recensie

Houd je van geschiedenis en de oudheid dan is Secrets of Horus een perfecte keuze. De mooie beelden uit het Oud Egypte nemen je even mee naar deze mysterieuze tijd. De features zorgen voor interessante winsten en omdat 2 dezelfde symbolen al een winnende combinatie vormen ligt de winkans behoorlijk hoog. De minimum inzet van € 0,01 en maximum inzet van € 40 maken dit spel interessant voor iedereen.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus