Secret of the Stones

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Secrets of the Stones

Secrets of the Stones van Netent is een mooi vormgegeven gokkast met een mysterieuze uitstraling. De gokkast heeft behoorlijk wat speciale speleigenschappen waaronder een Freespins Bonus Collector waarbij je zelf je freespins bij elkaar mag verzamelen. Deze en de andere features beloven behoorlijk wat winst dus genoeg redenen om deze gokkast eens uit te proberen.

Het thema van gokkast Secrets of the Stones

De Secrets of the Stones gokkast draait helemaal om de Steentijd en de Keltische cultuur. De rollen staan vol met stenen symbolen en afbeeldingen van diverse dieren als een uil, slang en wolf. Een oude herder vervult de rol van Wild en deze herder komt ook terug in het 'bonusspel' waar hij je verschillende stenen uit laat kiezen om Free Spins bonussen te verzamelen. Mysterieuze klanken en het geluid van stenen die opgestapeld worden maken het geheel compleet.

Spelfuncties gokkast Secrets of the Stones

De speelautomaat is opgebouwd uit 5 rollen met 3 rijen en 25 winlijnen waar je met verschillende muntwaardes op kunt inzetten. De extra eigenschappen van deze gokkast zijn symbool vervangende Wilds, Free Spins en de eerder genoemde Free Spins Bonus collector die eigenlijk als een soort van bonusspel fungeert. Bij 3 of meer scatter symbolen wordt deze functie geactiveerd en verschijnen er 20 stenen waaruit je minimaal 3 en maximaal 5 keer mag kiezen. Achter deze stenen zitten de Free Spin Bonussen.

De bediening van gokkast Secrets of the Stones

Bij de Secrets of the Stones gokkast kan je kiezen uit 6 verschillende muntwaarden van € 0,01 t/m € 0,50 en 10 verschillende inzetniveaus. Het aantal te activeren winlijnen is 25 waardoor de minimum inzet € 0,01 en de maximum inzet € 125 is. Hieronder de minimum en maximum inzet voor deze gokkast bij het spelen met 25 winlijnen: Minimum inzet bij 25 winlijnen (inzetniveau 1 + muntwaarde 0,01) = 0,25euro Maximum inzet bij 25 winlijnen (inzetniveau 10 + muntwaarde 0,50) = 125 euro

Het uitbetalingsschema vind je terug onder de knop 'i' van informatie, linksonder in het speelscherm. Hier kan je onder andere de winnende combinaties bekijken, de winsten hiervan en het verloop van de winlijnen.

Overige spelinstellingen vind je ook linksonder in het speelscherm van de gokautomaat. Hier kun je onder andere ervoor kiezen het geluid uit of aan te zetten en het spel op automatisch spelen te zetten. Door middel van het klikken op het steeksleuteltje kom je bij nog enkele aanvullende instellingen als aanpassen van grafische kwaliteit, geluidseffecten en het aan en uitzetten van animaties.

Conclusie Secrets of the Stones gokkast recensie

De Secrets of the Stones gokkast is een mooi vormgegeven speelautomaat met een leuk thema en zeer interessante speciale speleigenschappen die voor behoorlijke winsten kunnen zorgen. Omdat de winlijnen niet vaststaan en de minimale muntwaarde € 0,01 is kan je met een zeer lage inzet dit spel spelen. Maar ook als je liever wat meer inzet is deze gokkast met zijn maximale inzet van € 125 een prima keuze! Niet een super vernieuwend spel maar genoeg win kansen die het toch interessant maken.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus