Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Secret Code

Secret Code van Netent is super spannende gokkast gebaseerd op het Da Vinci Code boek en de film. Naast dit spannende thema heeft deze gokkast behoorlijk wat mooie extra speleigenschappen waaronder een Gamble functie en een mooi bonusspel waarbij je zelf kan kiezen of je je behaalde winst wil verdubbelen of niet. Voor ons al genoeg interessante eigenschappen om deze gokkast eens nader te onderzoeken.

Het thema van Secret Code

Zoals eerder vermeld staat deze gokkast geheel in het teken van het bekende verhaal van het boek Da Vinci Code en de film. De verschillende symbolen in deze gokkast zijn gebaseerd op onder andere personages uit de Da Vinci Code. Ook bekende tekens en iconen uit het verhaal komen terug op de rollen. Niet alleen de beelden zijn spannend en mysterieus maar ook het geluid van zingende monniken en de krakende rollen zorgen voor een mysterieus en bijna onbehagelijk gevoel tijdens het spel.

Spelfuncties gokkast Secret Code

De Secret Code speelautomaat is opgebouwd uit 5 rollen met 3 rijen en 20 winlijnen waarbij het inzetniveau, de muntwaarde en het aantal winlijnen instelbaar is. Winnende combinaties worden gevormd van links naar rechts aansluitend op een winlijn. Wanneer je 3 bonussymbolen op de rijen 3, 4 en 5 hebt wordt het spannende bonusspel gestart. Na dit bonusspel krijg je de keuze of je de behaalde winst (gedeeltelijk) wilt verdubbelen, de Gamble functie. Naast deze twee interessante features bevat het spel ook nog de bekende Wilds en Free Spins.

De bediening van gokkast Crusade of Fortune

Bij de Crusade of Fortune gokkast kan je kiezen uit 6 verschillende muntwaarden van € 0,01 t/m € 0,50 en 5 inzetniveaus. Het inzetniveau is het aantal munten per winlijn waarmee je speelt en de muntwaarde is het bedrag wat een munt waard is. Het inzetniveau wordt vermenigvuldigd met het aantal winlijnen en de gekozen muntwaarde, en dit bedrag is dan wat je per ronde inzet. Het aantal winlijnen staat niet vast in dit spel dus naast de muntwaarde en het inzetniveau is ook het aantal winlijnen waarmee je wilt spelen zelf in te stellen. Hieronder vind je de minimum en maximum inzet bij het gebruik van 20 winlijnen

Minimum inzet: inzetniveau 1 x 20 winlijnen x muntwaarde € 0,01 = € 0,20 Maximum inzet: inzetniveau 5 x 20 winlijnen x muntwaarde € 0,50 = € 50

In de uitbetalingstabel vind je onder andere de winnende combinaties terug en de uitkeringen die hierbij horen. Deze tabel open je door op de PAYTABLE knop, linksonder in je scherm, te klikken. De hoogste winst per actieve winlijn wordt uitbetaald en heb je gelijktijdige winsten op meerdere winlijnen dan worden deze bij elkaar opgeteld.

Overige spelinstellingen vind je ook linksonder in het speelscherm van de gokautomaat. Je kunt hier onder andere ervoor kiezen het geluid uit of aan te zetten, het spel op automatisch spelen te zetten en het help scherm te raadplegen. Daarnaast kom je door middel van het klikken op het steeksleuteltje bij nog enkele aanvullende instellingen.

Conclusie Secret Code gokkast recensie

Houd je van een gokkast met wat meer spanning en mysterie dan is Secret Code een perfecte keuze. Niet alleen door het thema maar ook door de mooie speleigenschappen is deze gokkast zeer interessant. Omdat de minimum inzet maar € 0,01 is, is deze gokkast voor iedereen zeer geschikt. Echt een aanrader!

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus