Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluiteg gokkast Sea Battle

De nieuwste gokkast van Eurocazino is de mooie en vooral spannende Sea Battle. Als je deze bijzondere gokkast gaat spelen bevind je je op een echt oorlogsschip. Bij deze kast begin je met het spelen van het basisspel met inzet van 1 credit per draai. Je speelt dit op de eerste drie rollen van de in totaal 5 rollen en de prijzen die er te winnen zijn staan links naast de rollen afgebeeld. Heb je voldoende punten op je creditmeter dan kun je eht vervolgspel spelen.

Gokkast Sea Battle Vervolgspel

Het vervolgspel kun je spelen met inzet van 5, 10 of 20 punten. Als je met 5 punten speelt dan zijn er 3 rollen actief met 5 winlijnen, speel je met inzet van 10 punten dan zijn er vier rollen actief met 10 winlijnen en speel je met de hoogste inzet, 20 punten, dan zijn alle vijf de rollen in eht spel met maar liefst 15 winlijnen. Ook maak je met de hoogste inzet kans op het spelen van het bonuspel. Dit bijzondere bonusspel mag je spelen bij het verschijnen van 5 vlaggen en hierbij moet je dan met speciale torpedo's andere schepen uitschakelen. Elk geraakt schip levert je extra punten op.

Gokkast Sea Battle Uitleg Bediening

START/SAVE - actieveert een draai in het basisspel/plaatst gewonnen punten op je creditmeter
CHOOSE BET - bepaalt de inzet waar je per ronde mee wilt gaan spelen
SELECT METER - hiermee bepaal je de Active meter of de Highest meter
COLLECT - plaatst gewonnen punten op je spaarmeter
AUTOPLAY - laat de gokkast een vooraf aantal ingestelde rondes automatisch spelen zodat je niet steeds op de start knop hoeft te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus