Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Scarface

Scarface is een briljante slotsgame dat gebaseerd is op het cultfiguur uit de gelijknamige film van Brian De Palma uit 1983. Deze gokkast heeft 5 rollen en 20 winstlijnen.

Het thema van gokkast Scarface

Hoofdfiguur is de beruchte gangster Tony Montana met het kenmerkende litteken op de linkerwang. In de film wordt hij vertolkt door Al Pacino. Dankzij zijn acteerprestatie is Tony Montana uitgegroeid tot een van de meest bekende fictieve maffiafiguren. Deze slotsgame is een absolute must, en niet alleen voor fans van de film maar ook als je van een gokje houdt. De herkenbare bloedvegen en rondvliegende dollarbiljetten bij winst zijn prima geanimeerd. Gecombineerd met filmfragmenten en originele muziek uit de soundtrack maken deze gokkast een volwaardige ode aan Scarface.

Spelfuncties gokkast Scarface

Het slotsspel bevat 3 stacked Wild-symbolen die toegang geven tot de Nudge Wilds, de freespins bonusfunctie en de Say Hello to my Little Friend bonusfunctie. Stacked Wilds krijg je wanneer een Wild zich over een gehele rol bevindt. Deze wordt aangeboden op de 3 middenste rollen. Het zijn zeldzame maar graag geziene bonusrondes. Hier een overzicht van de verschillende rondes:

  • De Nudge Wild krijg je wanneer de stacked Wild op de tweede rol belandt. Hij loopt dan per next spin één rij naar beneden en blijft daar vast staan, terwijl de andere rollen doorlopen. Zo heb je gedurende drie rondes een dikkere kans op winst dankzij deze Wilds.
  • Wanneer een stacked wild op de derde rol valt, wordt de Say Hello to my Little Friend bonusfunctie geactiveerd. Deze bonusronde begint met een trailer van de bekende scene wanneer ze de villa van Tony Montana binnenvallen. Het doel is om Tony te beschermen van the hit squad met behulp van een geweer of handgranaat. Elke vijand die je afslacht wordt beloond met munten. Het bonusspel loopt pas af wanneer de vijand Tony bereikt en hij wordt gedood, met als prachtige slotscene uit de film wanneer Tony vanaf het balkon in het zwembad valt. Dan krijg je het aantal gedode vijanden te zien, en krijg je je gemaakte winst mee in de vorm van munten.
  • Bij stacked Wilds op de vierde rol wordt de freespins bonusronde geactiveerd. Je wordt dan beloond met 15 gratis rondes met een vermenigvuldiging van 3. Deze scene speelt zich af in de Babylon Night Club, met op de achtergrond de bekende filmmuziek spelend.

De bediening van gokkast Scarface

Het minimale inzetbedrag is €0,20 op level 1 en aan muntwaarde €0,01. De maximale inzet komt neer op €100 op level 10 met een muntwaarde van €0,50. De knoppen om levels, lijnen en muntwaarde zijn ook te wijzigen door middel van enkele muisclicks.

Conclusie Scarface gokkast recensie

Een prima afwisseling van knappe 3d animaties met de karakters en fragmenten uit de film (Tony, Elvira en Manny). De gratis gokkast is erg populair, mede dankzij de leuke bonusrondes. Graag geef ik u nog een quote van Tony Montana uit de film mee ter inspiratie:

“In this place, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the women.”

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus