Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Salsa heeft een basisspel en een bovenspel met een bijzondere spaarfunctie in het basisspel

Gokkast Salsa Basisspel

Bij deze gokkast start je altijd met het basisspel. Dit wordt gespeeld op de onderste rollen met een inzet van 1 credit per draai wat gelijk is aan 10 eurocent. Je speelt op 1 winlijn welke zichtbaar is dor middel van het dunne lijntje dat je ziet lopen over de middelste symbolen. De prijzen die er te winnen zijn staan vermeld in het prijzenschema onder de drie onderste rollen. De Salsa heeft een ingebouwde autohold functie. Dit betekent dat de rollen met een gunstige positie worden vastgehouden voor de volgende ronde. Je kunt dit ongedaan maken door op Reset te klikken. Als je zelf een rol wilt vastzetten voor de volgende speelronde dan kun je dit doen door op Hold onder de betreffende rol te klikken.

De prijzen die je wint bij het basisspel kun je innen door op Collect te klikken. Je kunt ze ook eerst proberen te verdubbelen tot 200 credits met de speciale Gamble functie. Hierbij moet je voorspellen of er Head of Tail zal vallen. Heb je het goed dan verdubbel je je prijs, heb je het fout dan verlies je de gewonnen credits.

Bij de Salsa kun je ook je gewonnen credits sparen in een speciale spaarbank. Hierbij bepaalt de hoogte van de spaarbank wat het maximale aantal te behalen credits in het bovenspel is. Wanneer een bepaalde credit vijf keer is gespaard en deze allemaal met de Choose Winbank en de To Supermeter naar het bovenspel zijn verplaatst dan bedraagt het aantal maximale credits op de meter van het bovenspel 1000 credits. Met de knop Combine kun je lagere bedragen samenvoegen tot een hoger bedrag.

Er zijn bij dit basisspel ook nog een drietal boxen met vraagtekens. Wanneer deze zich op de rollen 1 en 2 of 1 tot en met 3 bevinden leveren zij nog een mystery prijs op.

Gokkast Salsa Bovenspel

Het bovenspel wordt gespeeld op de bovenste drie rollen en kan alleen worden gestart als er voldoende punten zijn gespaard. Er kan worden gespeeld met een inzet van 4 of 20 credits per draai en bij allebei deze inzetten tellen alle wincombinaties kriskras. Bij de inzet van 20 credits telt het symbool Salsa als Joker en mag deze gebruikt worden om elke winnende combinatie te completeren. Mocht deze niet te gebruiken zijn voor een winnende combinatie dan levert hij een speciale mystery prijs op wat kan oplopen tot 200 credits.

Alle credits van het bovenspel kunnen worden overgezet naar de display van het basisspel door op de knop Reset te klikken.

Gokkast Salsa Uitleg Bediening

START/SAVE – Activeert een draai in het basisspel en in het bovenspel/Spaart gewonnen punten uit het basisspel
CHOOSE BET – Bepaalt met welke inzet er wordt gespeeld
COMBINE/TAIL – Voegt lagere bedragen samen bij de spaarfunctie/Kies je bij het Gamble spel voor Tail
HEAD – Kies je bij het Gamble spel voor Head
TO SUPER METER – Verplaatst gewonnen credits naar meter bovenspel
HOLD – Houdt automatisch rollen met een potentiële winkans vast tot volgende ronde
COLLECT/RESET – Neemt gewonnen credits naar het basisspel display/Reset automatisch Holdfunctie
AUTOPLAY – Laat gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op Start geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus