Running Wild

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Running Wild is een gokkast met een basisspel en een bovenspel waarbij de derde rol alleen uit jokers bestaat

Gokkast Running Wild Basisspel

Het basisspel van de Running Wild gokkast wordt op de onderste drie rollen gespeeld. Er is dan 1 winlijn actief welke te zien is door middel van het dunne lijntje wat je over de middelste drie symbolen ziet lopen op de rollen. Er wordt gespeeld met een inzet van 1 credit per draai. Een credit is gelijk aan 10 eurocent. Bij het basisspel zijn de prijzen te winnen zoals deze vermeld staan op het winschema naast de onderste rollen. Daarop is te zien dat het symbool van de Kroon kriskras telt en daarbij 20 credits te verdienen zijn. In de derde rol is het Bar symbool aanwezig en deze telt als Joker en mag daarom alle andere symbolen vervangen om een winnende combinatie te maken.

De Running Wild heeft een automatische Hold functie. Daarmee worden tijdens het basisspel de rollen met een gunstige positie vastgehouden tot de volgende draai. Wanneer je dit ongedaan wilt maken kun je op de knop Reset klikken om de betreffende rollen weer vrij te maken. Je kunt als speler er ook zelf voor kiezen om bepaalde rollen vast te zetten. Dit kun je doen door op de Hold knop onder de rol van je keuze te klikken.

Als je je gewonnen credits wilt innen dan kun je dit doen door op de Collect knop te klikken. Je credits worden dan op de display van het basisspel gezet. Je kunt er ook voor kiezen om de credits naar het bovenspel te verplaatsen. Dit doe je door op de knop Save te klikken.

Gokkast Running Wild Bovenspel

Wanneer er genoeg credits zijn gespaard in de clubmeter dan start het bovenspel automatisch. Dit gedeelte is ook te starten met de Choose Bet knop waar ook de inzet mee wordt bepaald. Het bovenspel wordt gespeeld met een inzet van 5 of 20 credits op de bovenste vier rollen. Als er wordt gespeeld met een inzet van 5 credits dan zijn er 5 winlijnen actief. Speel je met een inzet van 20 credits dan draait ook de vierde rol mee waar alleen maar Jokers op staan. Met deze Jokers kun je een win combinatie van 3 of 4 dezelfde symbolen completeren. Voor het bovenspel wordt het winschema wat je aan de rechterkant naast de bovenste rollen ziet staan gehanteerd.

Wanneer een pot in het bovenspel de limiet van 200 credits heeft bereikt dan wordt de inhoud automatisch naar de creditmeter verplaatst. Je kunt de potten ook handmatig legen door op de knop Choose Pot te klikken en vervolgens op Collect.

Gokkast Running Wild Uitleg Bediening

START/SAVE – Activeert een draai in het basisspel of bovenspel/Verplaatst credits naar clubmeter van bovenspel
CHOOSE BET – Bepaalt de inzet voor het Bovenspel en start het Bovenspel
CHOOSE POT – Selecteert een pot uit het bovenspel
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie vast voor de volgende speelronde
COLLECT/RESET – Verplaatst gewonnen credits naar creditmeter basisspel/Reset de automatische Holdfunctie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit kan weer worden onderbroken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus