Runner Unlimited

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Runner Unlimited is een klassieke traditionele gokkast met een basisspel en een bovenspel

Gokkast Runner Unlimited Basisspel

Bij de Runner Unlimited gokkast begin je altijd met het spelen van het basisspel. Dit basisspel speel je op de onderste drie rollen met inzet van 1 credit. Een credit is gelijk aan 10 eurocent. Op deze drie rollen zie je over de middelste symbolen een dunne lijn, de winlijn. Je wint een prijs als er een combinatie van het prijzenschema, welke je naast de drie rollen afgebeeld ziet, verschijnt op de winlijn. Het symbool van de Kroon geeft een mystery prijs. Deze kan bij 2 of drie symbolen een prijs opleveren tussen de 2 en 200 credits.

De prijzen die je wint bij het basisspel kun je ook nog eens verdubbelen met het speciale Gamble spel. Hiermee kun je tot maximaal 200 credits door gokken. Dit doe je door op de Gamble knop te klikken waarna je vanzelf ziet of je wint of niet. Je kunt je punten ook innen zonder te gokken op verdubbeling. Dit doe je met de knop Collect.

De Runner Unlimited heeft een ingebouwde auto Hold functie waardoor de rollen met een gunstige positie voor de volgende spelronde worden vastgehouden. Als je dit niet wilt kun je dit annuleren door op de knop Reset te klikken. Als speler kun je tijdens het spelen er ook zelf voor kiezen om een bepaalde rol vast te houden. Dit doe je door op de Hold knop onder de betreffende rol te klikken.

Gokkast Runner Unlimited Bovenspel

Het bovenspel van de Runner Unlimited kan worden gespeeld als je 4 of meer punten op de winbank hebt. Het bovenspel wordt gespeeld met een inzet van 5 of 10 credits op de bovenste rollen met 5 winlijnen. Speel je met 5 credits per draai dan speel je met de eerste drie rollen en als je met inzet van 10 credits speelt dan wordt ook de vierde rol actief. Deze gaat draaien als er een combinatie van 3 bonus symbolen kriskras op de rollen verschijnt en er op de knop Start wordt geklikt. Vervolgens draaien de eerste drie rollen dan naar een winnende combinatie en kan de vierde rol met een kans van 50% stoppen op het Extra Bonus symbool. Er bestaat dan de mogelijkheid tot het winnen van een mystery prijs en de vierde rol draait dan ook weer mee.

Wanneer er op de 50 potten een pot is met 200 credits of meer dan worden deze credits automatisch verplaatst naar de creditmeter. Als je creditmeter leeg is dan kun je punten van de winbank verhuizen naar de creditmeter door op de knop Choose Pot te klikken om het bovenspel te vervolgen. Als je alle credits verplaatst dan kun je verder gaan met het basisspel.

Gokkast Runner Unlimited Uitleg Bediening

START – Activeert een draai in het basisspel of bovenspel
GAMBLE – Gebruik je bij het gokspel voor het verdubbelen van gewonnen punten
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie voor de volgende draai vast
COLLECT/RESET – Neemt gewonnen punten naar de creditmeter van het basisspel/Reset de automatische Hold functie
CHOOSE GAME – Selecteert het spel en de inzet
CHOOSE POT – Selecteert pot van het bovenspel voor het legen van credits naar de creditmeter
TAKE POT – Verplaatst gewonnen punten naar de creditmeter
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodt er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus