Roman Palace

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg

De mooi uitgevoerde fruitautomaat Roman Palace is een gokkast waarbij je een basisspel speelt en en bovenspel. Het basisspel wordt op de onderste drie rollen met 1 winlijn gespeeld, het bovenspel wordt op de bovenste drie rollen met 5 winlijnen gespeeld. Bij het basisspel is er een bijzonder extra symbool voor een speciale prijs.

Gokkast Roman Palace Basisspel

Als je gaat gokken op de mooie fruitautomaat Roman Palace dan begin je met het spelen van het basisspel. Dit wordt gespeeld op de onderste drie rollen waarop de winlijn zichtbaar is op de middelste symbolen. Je zet in met 1 credit per draai welke automatisch van je tegoed wordt afgehaald bij elke speelronde. Je wint een prijs als je een combinatie hebt zoals die op het schema rechts naast de rollen afgebeeld staan. Bijzonder is het muntsymbool. Deze muntsymbolen tellen kriskras. Heb je een combinatie van deze munten dan win je 20 punten extra. Alle prijzen die je wint kun je nog eens proberen te verdubbelen met de Gamble functie. Dit hoeft natuurlijk niet, je kunt ze ook gelijk op je creditmeter zetten door op 'collect' te klikken. Bij het basisspel kun je gebruik maken van de Hold functie. Hierbij kun je de rollen met en gunstige positie vastzetten voor de volgende draai. Klik op het woord Hold onder de rol die je vast wilt zetten.

Gokkast Roman Palace bovenspel

Het bovenspel van de gokkast Roman Palace wordt gespeeld op de bovenste drie rollen. Er zijn dan vijf winlijnen actief en je kunt inzetten met 5 of met 20 credits per draai. Alle prijzen die je kunt winnen staan afgebeeld rechts naast de bovenste rollen. Je ziet daar dat je met een hogere inzet ook hogere prijzen kunt winnen. De symbolen van de zakken met cash kunnen je daar 1000 credits opleveren. De prijzen die je wint worden automatisch op je spaarmeter gezet.

Gokkast Roman Palace Uitleg Bediening

START/SAVE – activeert een draai in het basisspel en bovenspel/plaatst gewonnen credits naar de creditmeter
GAMBLE – gokfunctie voor het verdubbelen van gewonnen punten in het basisspel
CHOOSE GAME – bepaalt het spel en de inzet waar je mee wilt gaan spelen per ronde
HOLD – voor het vastzetten van bepaalde rollen met een gunstige positie
COLLECT/RESET – zet gewonnen punten op je spaarmeter/automatische reset voor de hold functie
AUTOPLAY – laat de gokkast een aantal vooraf ingestelde speelrondes spelen zodat je niet steeds op de startknop hoeft te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus