Robin Hood Shifting Riches

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Robin Hood Shifting Riches

Waag nu een gokje op de Robin Hood Shifting Riches gokkast en win fantastische prijzen. De Robin Hood speelautomaat heeft een theoretische uitbetaling van maar liefst 96,8% en heeft 20 winlijnen. De gokkast is opgebouwd uit 3 rijen en 5 afzonderlijke rollen. Daarnaast kent de Robin Hood gokkast een aantal mooie speleigenschappen als: Freespins, Shifting Reels, Wild symbolen en de unieke Money Bags.

Het thema van gokkast Robin Hood Shifting Riches

Voordat je begint te spelen op de Robin Hood Shifting Riches gokkast, krijg je eerst een ontzettend mooie introductieanimatie in 3D te zien. Je kan zien dat deze speelautomaat ontwikkeld is door Net Entertainment. Er zijn prachtig verzorgde graphics en animaties en je bevindt je echt in de wereld van Robin Hood. Breng de personages tot leven door op bepaalde winlijnen te scoren. Ook de achtergrondmuziek en sound effects, zorgen voor een complete en avontuurlijke spelbeleving.

Spelfuncties gokkast Robin Hood Shifting Riches

Kies bij de Robin Hood gokkast je eigen inzetniveau en muntwaarde. Het aantal winlijnen (20) staat wel vast. Speel in deze gokkast met Money Bags. Verzamel 4 van deze zakken vol met geld en ontvang in ruil hiervoor 10 freespins. Je kan hier freespins bij op blijven tellen wanneer je nog een extra kist hebt volgestopt met Money Bags. Wanneer je een freespin hebt, wordt er een personage uitgekozen. Deze rol staat symbool voor freespins Extra Wild. Hierdoor worden alle andere symbolen verruild tijdens de freespins. De functie Shifting Reels wordt geactiveerd bij iedere winst op een winlijn. Alles verschuift een plek naar rechts waardoor er links een nieuwe rol tevoorschijn komt. Dit gaat door zolang je een winnende combinatie hebt. Ook worden dan de vermenigvuldigers geactiveerd, dit met een maximum van x5. Winsten worden maal de vermenigvuldiger uitbetaald. Je keert terug naar het hoofdspel zodra je geen winst meer hebt. Wanneer je weer in de functie van Shifting Reels terecht komt, start je weer met een vermenigvuldiger x1.

Ook zijn er Wild symbolen, verruil hiervoor alles met uitzondering van Money Bags en Free Spins. Dit symbool verschijnt op de rollen 1 tot en met 4. Tijdens de freespins komen deze op de rollen 3 tot en met 5 tevoorschijn.

De bediening van gokkast Robin Hood Shifting Riches

Net zoals bij andere casinospellen van softwareontwikkelaar NetEnt, kun je de standaardinstellingen naar eigen voorkeur aanpassen. Gebruik hiervoor de afbeeldingen linksonder in je speelscherm. Gebruik de afbeelding van de luidspreker om het geluid aan of uit te zetten, raadpleeg de spelregels door op het vraagteken te klikken, kies voor automatisch spelen met behulp van de knop ‘auto’ of raadpleeg/wijzig andere instellingen met de afbeelding de steeksleutel. De steeksleutel geeft andere aanvullende opties weer zoals: spatiebalkgebruik voor draaien, achtergrond geluiden, grafische kwaliteiten en de spelgeschiedenis. De spelgeschiedenis is echter alleen beschikbaar tijdens het hoofdspel.

Conclusie Robin Hood Shifting Riches gokkast recensie

Robin Hood Shifting Riches is een uitdagend en avontuurlijk spel met fantastische animaties. De Money Bags zijn een verrassend en vernieuwend spelelement en kunnen je een geweldige winst bezorgen. Deze Money Bags en Extra Wilds bezorgen je de winnende combinaties en kunnen je letterlijk een mooie zak met geld opleveren.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus