Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Revolution is een gokkast met een Basisspel en een vervolgspel. Bijzonder is dat deze twee spellen op 4 rollen wordt gespeeld. Het vervolgspel kan worden gespeeld met een inzet van 5,10, 20 en zelfs 40 credits per draai. Hoe hoger de inzet, des te hoger de kans op grotere prijzen.

Gokkast Revolution Basisspel

Het Basisspel van de Revolution gokkast wordt gespeeld met een inzet van 1 credit per draai. De waarde van 1 credits is 10 eurocent. Het tegoed waar je mee kunt spelen staat vermeld op de creditmeter. Om prijzen te winnen is het niet noodzakelijk dat de winnende combinatie op de eerste rol begint. De rollen 1, 2 en 3 zijn gelijk aan de rollen 4, 3 en 2. Je hebt dus ook prijs bij winnende combinaties van links naar rechts. Hierdoor is je winkans beduidend groter.
Je gewonnen prijzen kun je nemen met de Collect button maar je kunt ze ook verplaatsen naar de Clubmeter voor het spelen van het vervolgspel. Daarnaast is er de mogelijkheid om je gewonnen prijs te verdubbelen met de Gamble functie tot een totaal aantal credits van 200. Bij deze Gamble functie speel je het Head/Tail spel waarbij je moet voorspellen of er kop of munt zal vallen. Heb je het goed dan verdubbel je je prijs, heb je het fout dan verlies je je prijs.

Bij het Basisspel is er een autohold functie in gebouwd. Deze functie zorgt er voor dat de gunstige posities op twee van de drie rollen worden vastgezet voor de volgende ronde. Je kunt dit ongedaan maken door op de Collect-Reset knop te klikken. Je kunt er ook voor kiezen om zelf bepaalde rollen vast te zetten. Hiervoor klik je op de Hold knop onder de rol van je keuze.

Gokkast Revolution Vervolgspel

Bij de Revolution gokkast kun je er ook voor kiezen om direct met het vervolgspel te gaan beginnen. Dit vervolgspel kun je spelen met een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits per draai. Bij het vervolgspel tellen alle symbolen kris/kras. De winnende symbolen moeten wel op rol 1 beginnen om daarna op 3 of 4 achtereenvolgende rollen te verschijnen. Wanneer je speelt met een inzet van 5 credits dan speel je op de rollen 1, 2 en 3. Speel je met een inzet van 10 credits per draai dan speelt rol 4 ook mee. Je kunt dan op het winschema zien dat de prijzen die je kunt winnen ook beduidend hoger zijn.
Zet je in met een aantal van 20 credits dan geldt het zelfde prijzenschema met het verschil dat, al er 2 keer een Revolution symbool verschijnt op de middelste positie van rol vier, het Rad wordt geactiveerd. Er kunnen dan maar liefst 1000 credits worden gewonnen. Speel je met 40 credits per speelronde dan wordt er een ander prijzenschema actief. Hierbij krijg je bij een wincombinatie van 4 symbolen een prijs van minimaal 200 credits en heb je, om het Rad te activeren , maar 1 Revolution symbool nodig.

De symbolen van de Sterren zijn zowel in het Basisspel als in het vervolgspel goed voor een Mystery prijs. Wil je gewonnen credits verplaatsen vanuit de clubmeter naar het Basisspel dan moet je op de Take Clubmeter knop klikken. De potten worden vervolgens 1 voor 1 geleegd naar het Basisspel.

Gokkast Revolution Uitleg Bediening

START/TO CLUBMETER – Activeert een draai in het Basisspel of in het vervolgspel/Zet credits over naar Clubmeter
TAKE CLUBMETER/TAIL – Verplaatst credits naar het Basisspel/Kies je bij het Gamble spel voor Tail
CHOOSE BET/HEAD – Hiermee bepaal je je inzet voor het vervolgspel/Kies je bij het Gamble spel voor Head
HOLD – Houdt de rol vast voor een volgende speelronde
COLLECT/RESET – Neemt gewonnen prijs in het basisspel/Reset de automatische Holdfunctie op de rollen
AUTOPLAY – Hiermee kun je de rollen automatisch laten draaien zodat je niet steeds op de Start knop hoeft te klikken. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus