Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Replay heeft een basisspel en een vervolgspel welke allebei op de onderste vier rollen worden gespeeld

Gokkast Replay Basisspel

Zowel het basisspel als het vervolgspel van de gokkast Replay worden op de onderste vier rollen gespeeld. Het basisspel wordt met een inzet van 1 credit per draai gespeeld. Een credit heeft de waarde van 10 eurocent. Bij het basisspel is er 1 winlijn welke je kunt zien door middel van het dunne lijntje wat je over de symbolen iet lopen. De prijzen die er te winnen zijn bij het basisspel zie je weergegeven op het schema naast de vier rollen. Bij het basisspel is het Rode Replay symbool een joker. Deze levert een mystery prijs op van maximaal 200 credits als deze in beeld komt op de rollen 1, 2 en 3 of 2, 3 en 4. Deze mystery prijs kan zelfs oplopen tot 400 credits bij een combinatie van 4 symbolen op de winlijn.

De prijzen die er worden gewonnen tijdens het basisspel kunne worden verdubbeld tot 200 credits met het Gamble spel. Hierbij moet je voorspellen of er Head of Tail zal vallen. Heb je het goed dan verdubbel je je prijs, heb je het fout dan verlies je de gewonnen credits. Je kunt er ook voor kiezen om je punten te innen met de Collect knop waarmee ze naar de creditmeter gaan of je kunt ze overzetten naar de Clubmeter voor het vervolgspel. Dit doe je door op de knop To Clubmeter te klikken.

De Replay gokkast heeft ook een ingebouwde Autohold functie. Hiermee worden de rollen met een gunstige positie vastgehouden tot de volgende draai. Als je dit niet wilt kun je dit ongedaan maken door op de knop Reset te klikken. De rollen worden dan weer vrijgegeven. Je kunt er ook zelf voor kiezen om bepaalde rollen vast te zetten. Dit doe je door op Hold onder de betreffende rol te klikken.

Gokkast Replay Vervolgspel

Je kunt het vervolgspel ook spelen zonder het basisspel eerst gespeeld te hebben. Als je meteen met het vervolgspel wilt beginnen klik je op de knop Choose Bet. Hiermee kun je ook gelijk je inzet per speelronde bepalen waarmee je het spel wilt gaan spelen. Het vervolgspel speel je met een inzet van 5 of van 10 credits per draai. Bij een inzet van 5 credits speel je op de eerste drie rollen op 5 actieve winlijnen. Als je speelt met een inzet van 10 credits dan draait ook de vierde rol mee en heb je 5 extra winlijnen.

Als je bij het vervolgspel 3 of 4 Replay logo's op de rollen hebt, beginnend van uiterst links naar rechts, dan start automatisch de bonusfeature. Bij dit bonusspel begint de schijf te draaien en het credit aantal waar de schijf is gestopt worden op de clubmeter bijgeschreven. Extra winsten kun je maken als er Repeat onder het creditaantal staat. Dan mag er namelijk nog een keer gedraaid worden.

Als je je gewonnen credits naar de creditmeter wilt overzetten dan kun je op de knop Collect klikken. De potten worden dan 1 voor 1 geleegd naar de creditmeter van het basisspel.

Gokkast Replay Uitleg Bediening

START/TO CLUBMETER – Activeert een draai in het basisspel of vervolgspel/Verplaatst credits naar clubmeter van vervolgspel
TAIL – Gebruik je bij het Gamble spel voor Tail
CHOOSE BET/HEAD – Bepaalt de inzet van het vervolgspel en start het vervolgspel/Gebruik je bij het Gamble spel voor Head
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie vast voor de volgende ronde
COLLECT/RESET – Neemt gewonnen credits mee naar creditmeter van het basisspel/Reset de automatische Holdfunctie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat je niet op de Start knop hoeft te klikken. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus