Relic Raiders

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Relic Raiders

Waag nu een gokje op de Relic Raiders gokkast. In deze avontuurlijke spelautomaat zijn volop winkansen te vinden. De theoretische uitbetaling is 90,0% en er zijn maximaal 50 winlijnen! De opbouw van deze gokkast bestaat uit 5 rollen en 4 rijen. Daarnaast bezit de Relic Raiders een spannend bonusspel en zijn er unieke speleigenschappen zoals: Scatters, Free Spins en Wild Joker symbolen.

Het thema van gokkast Relic Raiders

Bij Relic Raiders draait alles om de verborgen schat. Ga als een echte avonturier op zoek en sleep die mooie geldprijzen binnen. In de speelautomaat vol met aapjes, diamanten, magische slangen en schatkaarten is er genoeg te vinden. Niet alleen de graphics zien er perfect uit, ook de bijpassende muziek zorgt voor een complete en spannende spelbeleving.

Spelfuncties gokkast Relic Raiders

Bij de Relic Raiders gokkast bepaal jij zelf met hoeveel winlijnen je speelt, er is een maximum van 50. Ook kies je je eigen inzetniveaus waarvan er 4 verschillende zijn. Je komt terecht in het spannende bonusspel wanneer je van helemaal links naar rechts op een winlijn 3 of meer bonussymbolen vindt. Het bonusspel kan ook vervolgd worden. Speel per draai maximaal 1 bonusspel. Wanneer je je in het bonusspel bevindt, maak je eerst een keuze tussen 4 tombes. Vervolgens vlieg je hier naar toe, zoekend naar de ultieme schat. Op de locatie aangekomen, verniel je een aantal urnen. In deze urnen zitten relikwieën of spinnen. Relikwieën staan gelijk aan een mooi bonusbedrag. Met een spin keer je helaas terug naar het hoofdspel. Een relikwie kun je 36 uur lang bewaren. Met 4 relikwieën krijg je te zien wat jouw mysteriewinst is. Je komt dan ook terecht in het mysteriespel met 4 beeldjes van goud. Eén van die vier beeldjes zal je uiteindelijke mysteriewinst tonen. Ben je nieuwsgierig naar het bonusspel? Klik dan op ‘voorbeeld bonus’ in je speelscherm.

Freespins worden geactiveerd wanneer je 3 of meer Scatter symbolen hebt gevonden. Er is dan ook een vermenigvuldiger actief. Met Free Spins wordt je winst uitbetaald keer de actieve vermenigvuldiger (1-5). 2 Scatters of meer geven je extra Free Spins of vermenigvuldigers.

Minimum inzet bij 50 winlijnen (inzetniveau 1 + muntwaarde 0,01) = 0,50 euro. Maximum inzet bij 50 winlijnen (inzetniveau 4 + muntwaarde 0,50) = 100 euro

De bediening van gokkast Relic Raiders

Net zoals bij andere gokkasten van softwareontwikkelaar NetEnt, kun je bij Relic Raiders de standaardinstellingen naar eigen voorkeur aanpassen. Gebruik hiervoor de afbeeldingen linksonder in je scherm. Klik op de afbeelding van de luidspreker om het spelgeluid aan of uit te zetten, gebruik de afbeelding van het vraagteken om de spelregels raad te plegen, kies voor automatisch spelen met de knop ‘auto’ of raadpleeg/wijzig aanvullende instellingen met de afbeelding van de steeksleutel. Hier kun je terecht voor onder andere: geluid, grafische instellingen, spatiebalkgebruik en de spelgeschiedenis. De spelgeschiedenis is niet beschikbaar in de Free Fun Play modus.

Conclusie Relic Raiders gokkast recensie

Het spannendste aan Relic Raiders gokkast is met recht het bonusspel waarin je een mooie mysteriewinst kan winnen. De winsten lopen in dit bonusspel hoog op en het zorgt voor een extra spannende spelbeleving. Daarnaast kun je ervoor kiezen om te spelen met een ongekend hoog aantal winlijnen met een maximum van 50. De Relic Raiders gokkast zal je niet snel gaan vervelen!

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus