Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Reelmagic heeft een basisspel een een bovenspel welke op afzonderlijke rollen worden gespeeld en hij heeft een speciaal criscros spel

Gokkast Reelmagic Basisspel

Het basisspel van de Reelmagic gokkast wordt op de onderste rollen gespeeld. Er is daar 1 actieve winlijn welke zichtbaar is gemaakt door middel van het lijntje welke je over de middelste symbolen op de rollen ziet lopen. Je kunt het basisspel spelen met een inzet van 1 credit per draai wat gelijk is aan de muntwaarde van 10 eurocent.
Je wint prijzen in het basisspel wanneer je een combinatie hebt zoals deze te zien is op het winschema rechts naast de onderste rollen. Tijdens het spelen van het basisspel wordt er op willekeurige momenten een cris cross game geactiveerd. Dit gebeurt als het cris cross symbool oplicht. Met deze feature kunnen er tijdens de betreffende draai ook prijzen vallen wanneer de benodigde wincombinaties zich kras kras op de rollen bevinden.

De gewonnen prijzen uit het basisspel kunnen worden verdubbeld tot 200 credits door middel van het Gamble spel. Dit speel je door te kiezen voor een rode of een zwarte kaart. Bij een goede gok word je prijs verdubbeld, bij een foute gok verlies je je prijs.

Met de autohold functie worden er door de gokkast automatisch rollen vastgezet voor de volgende ronde die een potentiële winkans hebben. Je kunt dit ongedaan maken door op de Reset knop te klikken. Wil je zelf een rol of meerdere rollen vastzetten dan kun je dit eenvoudig doen door op de Hold knop onder de betreffende rol te klikken.

Gokkast Reelmagic Bovenspel

Het bovenspel wordt gespeeld op de bovenste rollen met een inzet van 4, 8, 12 of 16 credits per draai. Dit spel is te starten met de Change Bet knop waarmee ook de inzet per draai moet worden bepaald. Bij het bovenspel tellen alle prijzen bij kriskras combinaties en daarom kent het geen vaste winlijnen. Er zijn bij dit spel maar liefst 27 manieren mogelijk om een prijs te kunnen winnen. De prijzen die er te winnen zijn, staan afgebeeld aan de rechterkant van de drie bovenste rollen. Bij de Reelmagic gokkast is het zo dat hoe hoger er wordt ingezet, des te hoger zullen de prijzen zijn die er worden gewonnen.

De gewonnen credits uit het bovenspel kunnen met de knop Collect verplaatst worden naar de display van het basisspel.

Gokkast Reelmagic Uitleg Bediening

START/SAVE – Activeert een draai in het basisspel of het bovenspel/Verplaatst credits van het basisspel nar het bovenspel
GAMBLE – Gebruik je om een gewonnen prijs te gokken
CHANGE BET – Start het bovenspel en bepaalt de inzet
HOLD – Houdt een rol met gunstige positie vast voor volgende ronde
COLLECT/RESET – Plaatst gewonnen prijs uit basisspel op display basisspel/Reset automatische hold functie
AUTOPLAY – Laat gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit kun je weer onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus