Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Reel Steal

“Geen poespas, gewoon slots,” moeten ze gedacht hebben bij Netent bij het ontwikkelen van deze gokkast. Dat is ook precies wat het geworden is; een simpel slotsspel gebaseerd op oude gangsterfilms met hoog James Bond-gehalte, opgebouwd uit 5 rollen en een maximum aantal winlijnen van 9. Het uitbetalingspercentage ligt op 95,9%. Let er wel op dat je speelt met munten, die je achteraf weer kan omzetten in cash.

Het thema van gokkast Reel Steal

Voor wie van gamen houdt, hoort en ziet meteen de gelijkenis met het klassieke Grand Theft Auto-spel; het gangstermilieu wordt hier gerepresenteerd door babes in bikini, koffers met waardevolle diamanten, kluizen vol goudstaven en sporttassen die uitpuilen van de dollars. Dure sigaren worden hier uiteraard aangestoken met deze dollarbiljetten, en conflicten worden opgelost met de revolver... De soundtrack lijkt rechtstreeks uit de cultfilm Shaft te komen en maakt het 70s gangsterplaatje compleet.

Spelfuncties gokkast Reel Steal

De Wild symbolen vervangen alle andere symbolen behalve de Scatters. Wanneer je wint met één of meerdere Wild symbolen, wordt je winstbedrag vermenigvuldigd met factor 5. Tijdens freespins loopt dat zelfs op tot een vermenigvuldiging van factor 25.

De Scatter symbolen zijn bommen, die bestaan uit diamandstaven en een timer. Ze zorgen voor een verdubbeling volgens de uitbetalingstabel. Drie of meer Scatters worden nog eens extra beloond; zij activeren meteen 15 of meer freespins. Deze freespins betalen uit in munten, en je winst wordt vermenigvuldigd met factor 5. Tijdens de freespins krijg je ook nog eens een extra ronde voor elke keer je een Scatter symbool tegenkomt, wat vaak resulteert in freespins rondes van enkele tientallen achter elkaar met mooie winstkansen.

De bediening van gokkast Reel Steal

De minimale inzet met slechts één winlijn komt op een luttele €0,01, bij inzetniveau 1 en muntwaarde €0,01. De maximale inzet hier is €45 met 9 winlijnen op niveau 10, met als muntwaarde €0,50. Het maximum aantal munten dat je kan verdienen is 375000. Daarvoor moet je dan wel op de maximum level spelen aan de maximale muntwaarde.

Bij aanvang moest ik even zoeken naar de autoplay functie, die is iets beter verstopt dan bij hun andere slotsgames. Na even zoeken vond ik hem alsnog aangeduid als AUTO, links onderaan naast de standaard knoppen voor meer info en volumeregeling. De achtergrondmuziek en geluidseffecten kan je ook apart uitschakelen. Aangezien de loop van de soundtrack niet naadloos aansluit en het een beetje hakkelt wanneer die opnieuw begint, vond ik dit persoonlijk wel handig.

Verder heb je nog de standaard knoppen waar je de level en aantal lijnen kan instellen, alsook de maximale weddenschap en muntwaarde zijn met een klik aan te passen.

Conclusie Reel Steal gokkast recensie

Spannend <slotsspel zonder al te veel tralala, voor mensen met stalen zenuwen die een zwak hebben voor de ondergrondse wereld van boeven en bling bling.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus