Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Reel Cash heeft een basisspel en een speciaal Cashspel welke je op rollen met geld speelt

Gokkast Reel Cash Basisspel

Bij de gokkast Reel Cash begin je standaard met het spelen van het basisspel. Je speelt dit op de onderste drie rollen met 1 winlijn. De winlijn zie je door middel van de dunne lijn voer de middelste symbolen op de rollen. De inzet per draai is 1 credit. Een credit heeft de waarde van 10 eurocent. De prijzen die er te winnen zijn bij het basisspel zie je in het winschema onder de onderste rollen. Voor het winnen van een prijs moet je een van de afgebeelde combinaties op en winlijn krijgen van uiterst links naar rechts. Als je geen winnende combinatie hebt maar wel 1 of 2 Reelcash symbolen dan wordt er een Reelcash symbool toegevoegd aan de bijbehorende kolom in de winbank. Als er een volle verticale kolom is dan geeft dit een mystery prijs van 4 tot 200 credits maar een horizontale lijn heeft voorrang op de verticale en geeft 2 credits als prijs welke minimaal 1 keer ingezet moeten worden bij het verlies of winst spel.

De punten die je wint bij het basisspel kun je verdubbelen met het kop/Munt spel. Hierbij maak je kans op verdubbeling of verlies van je gewonnen punten. Om je punten aan de creditmeter toe te voegen klik je op de knop Take Win en om ze over te zetten voor het vervolgspel klik je op Cashmeter.

Met de automatische Hold functie van deze gokkast worden de rollen met een potentiële winkans voor de volgende draai vastgehouden. Als je dit niet wilt kun je dit annuleren door op de knop Reset te klikken. Tijdens het spelen kun je ook zelf rollen vasthouden door op de Hold knop onder de rol van je keuze te klikken.

Gokkast Reel Cash Cashspel

Het vervolgspel of Cashspel van de Reel Cash gokkast wordt gespeeld op de bovenste drie rollen met daarop de afbeeldingen van geldbiljetten en vraagtekens. Je kunt inzetten met 4, 8 of 16 credits per draai en afhankelijk van je inzet speel je dan op 1, 2 of 3 winlijnen en tellen de symbolen kriskras voor de actieve winlijnen. Het winschema voor het cashspel staat afgebeeld boven de bovenste drie rollen. Daarbij kun je zien dat het symbool met het vraagteken op een actieve winlijn voor een mystery prijs zorgt van 4 tot 100 credits, afhankelijk van je inzet.

Als je 200 punten op je cashmeter hebt staan dan verhuizen deze automatisch naar de creditmeter van het basisspel. Je kunt dit ook handmatig doen door op de knop Collect Cashmeter te klikken.

Gokkast Reel Cash Uitleg Bediening

START – Activeert een draai in het basisspel of cashspel
TAIL/BET 16 – Gebruik je bij het gokspel voor Tail/Selecteert de inzet 16 voor het Cashspel
HEAD/BET 8 – Gebruik je bij het gokspel voor Head/Selecteert de inzet 8 voor het Cashspel
CASHMETER/BET 4 – Plaatst gewonnen credits op de cashmeter/Selecteert de inzet 4 voor het Cashspel
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie voor de volgende draai vast
RESET/TAKE WIN – Reset de automatische Hold functie/Neemt gewonnen credits naar de creditmeter van het basisspel
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus