Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Red Yellow heeft een basisspel en een dubbel vervolgspel waar je kunt kiezen voor een andere inzet en voor Red of Yellow

Gokkast Red Yellow Basisspel

Het basisspel van de Red Yellow gokkast wordt gespeeld op de onderste drie rollen met inzet van 1 credit. Een credit is gelijk aan de waarde van 10 eurocent. Eer wordt gepeeld met 1 winlijn. Dat wil zeggen dat de combinaties zoals ze afgebeeld zijn op het winschema naast de onderste drie rollen, van uiterst links naar rechts moeten verschijnen op de middelste lijn met symbolen. Het Kroon symbool levert een mystery prijs op. Wanneer er twee op de winlijn te zien zijn krijg je een mystery prijs tussen de 2 en 100 credits. Als er drie op de winlijn te zien zijn krijg je en mystery prijs tussen de 4 en de 200 credits.

De Red Yellow gokkast is voorzien van een automatische Hold functie. Hierdoor worden de rollen met een potentiële winkans vastgehouden voor de volgende ronde. Als je dit ongedaan wilt maken dan kun je op de knop Cancel klikken. Je kunt tijdens het spelen er ook zelf voor kiezen om een rol vast te houden. Dit doe je door op de Hold knop onder de betreffende rol te klikken.

De gewonnen punten uit het basisspel kun je overzetten naar het vervolgspel. Dit doe je door op de knop Save te klikken. Als er voldoende credits zijn gespaard voor het bovenspel dan start dit automatisch. Nadat er een eerste handmatige keuze is geweest voor het bovenspel dan wordt deze automatische omschakeling uitgezet.

Gokkast Red Yellow Vervolgspel

Het vervolgspel van de Red Yellow wordt op de bovenste rollen gespeeld op 1 winlijn met een inzet van 5 of 8 credits per draai. Ook kan er worden gekozen om met de rode wintabel of met de gele tabel te spelen. De rode tabel bevat hoofdzakelijk rode symbolen en de gele tabel hoofdzakelijk gele symbolen. De prijzenschema's die bij het bovenspel horen zijn afgebeeld naast de bovenste drie rollen.

Bij een inzet van 10 credits per draai zijn de Red Yellow Bonus symbolen goed voor een aantal bonus spellen. Krijg je kriskras drie van deze symbolen dan kun je 4 tot 8 bonus spellen winnen waarmee extra punten te verdienen zijn. Ook zijn bij een inzet van 10 alle Bar symbolen wild. Deze telt dan als Joker en mag alle andere symbolen vervangen behalve het Red Yellow Bonus symbool.

Alle gewonnen punten van het vervolgspel kun je verplaatsen naar de creditmeter van het basisspel door op de knop Collect te klikken.

Gokkast Red Yellow Uitleg Bediening

START/SAVE – Activeert een draai in het basisspel of vervolgspel/Plaatst gewonnen punten van basisspel naar vervolgspel
RED GAMBLE YELLOW – Selecteert de kleur voor de inzet van het vervolgspel
HOLD – Houdt de rollen met een potentiële winkans voor de volgende draai vast
COLLECT/CANCEL – Plaatst gewonnen punten van het vervolgspel naar de creditmeter van het basisspel/Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus