Red White Blue

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Red White Blue heeft een basisspel en een bovenspel met een speciaal spaarsysteem voor het symbool van de Bes

Gokkast Red White Blue Basisspel

Het basisspel van de Red White Blue wordt gespeeld op de onderste drie rollen. Daarbij is er 1 winlijn, deze is aangegeven door middel van de dunne lijn die je over de middelste symbolen op de rollen iet lopen. Onder de rollen is het winschema afgebeeld. De combinaties die je ziet moet je op de winlijn krijgen van uiterst links naar rechts om de prijs te winnen die er bij staat. Uitzondering hierop is het Red White Blue symbool. Deze mgeeft bij een kriskras combinatie een mystery prijs van 12 tot 100 credits. Er wordt gespeeld met een inzet van 1 credit per draai. Een credit is gelijk aan de waarde van 10 eurocent.
De gokkast Red White Blue heeft een speciaal spaarsysteem voor het Bes symbool. Bij het verschijnen van 2 bessen op rol 1 en 2 of 3 bessen op de winlijn loopt de spaarmeter ernaast steeds op. Bij een volgende combinatie van 2 of 3 bessen wordt vervolgens de opgelopen prijs gewonnen. Als de maximum waarde is bereikt dan begint het sparen weer van voren af aan.

De prijzen die je wint kun je verdubbelen met de Gamble functie. Kies je het goede symbool dan verdubbel je je prijs, kies je de verkeerde dan verlies je de gewonnen punten. Je kunt je credits ook overzetten naar het bovenspel door op de knop Take win te klikken.

De automatische Hold functie van deze gokkast zorgt ervoor dat de rollen met een gunstige positie voor de volgende draai worden vastgehouden. Dit kun je annuleren door op de knop Reset te klikken. Als speler kun je er ook zelf voor kiezen om bepaalde rollen vast te zetten. Dit doe je dor op de Hold knop onder de rol van je keuze te klikken.

Gokkast Red White Blue

Het vervolgspel wordt op de bovenste drie rollen gespeeld. Er kan worden ingezet met 4 of 8 credits. Je kunt je inzet selecteren door op de knoppen Play 4 of play 8 te klikken. Bij elke inzet hoort een ander prijzenschema. Deze zie je afgebeeld naast de bovenste drie rollen. Er wordt bij het bovenspel op 5 winlijnen gespeeld. Bij het spelen van het bovenspel kun je tot maximaal 2000 credits winnen.

Om de gewonnen credits van het bovenspel naar de creditmeter van het basisspel te verplaatsen klik je op de knop Take Win.

Gokkast Red White Blue Uitleg Bediening

START – Activeert een draai in het basisspel of bovenspel
PLAY 8 – Selecteert inzet 8 voor bovenspel
PLAY 4 – Selecteert inzet 4 voor bovenspel
TAIL – Gebruik je bij het Gamble spel voor Tail
HEAD – Gebruik je bij het Gamble spel voor Head
TAKE WIN/RESET – Verplaatst gewonnen punten van bovenspel naar creditmeter basisspel/Reset de automatische Hold functie
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie voor de volgende draai vast
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken dor er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus