Red Hot Active

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Red Hot Active heeft een Basisspel en een vervolgspel. Deze beide spellen worden op dezelfde 4 rollen gespeeld.

Gokkast Red Hot Active Basisspel

Bij het basisspel wordt er gespeeld met een inzet van 1 credit per ronde. Een credit is gelijk aan de waarde van 10 eurocent. Het tegoed waar je mee speelt in het basisspel is vermeld op de creditmeter. De winnende combinaties moeten zich op de middelste winlijn van de vier rollen bevinden. Deze winlijn wordt aangeduid als een dun lijntje over de symbolen. Op de Red Hot Active gokkast kun je op de prijzenschema's precies zien wat je met welke combinaties kunt winnen. Heb je bij het basisspel 2, 3 of 4 opeenvolgende symbolen van Red Hot op de winlijn beginnend op de eerste rol dan win je een mystery prijs wat je 2 tot 200 credits op kan leveren.Wanneer er gunstige posities op de rollen zijn dan worden deze automatisch vastgehouden voor de volgende draai. Hierdoor maak je nog meer kans op het winnen van een prijs. Wil je dit ongedaan maken dan moet je op de Collect/Reset knop klikken. Je kunt tijdens het spelen op de Red Hot Active gokkast ook zelf kiezen voor het vasthouden van een bepaalde rol. Hiervoor moet je eenvoudig op de Hold knop klikken die je onder de rollen ziet staan.

Je gewonnen credits kun je innen door op de Collect knop te klikken maar je kunt er ook voor kiezen om ze te verplaatsen naar de Clubmeter. Hiervoor moet je op de Clubmeter knop klikken. Wanneer er voldoende credits op de Clubmeter staan start automatisch het vervolgspel.

Gokkast Red Hot Active Vervolgspel

Het vervolgspel wordt gespeeld met een inzet van 5, 10 of 20 credits per speelronde en wordt gestart met de Choose Bet knop. Deze knop is ook de knop waarmee de inzet wordt bepaald. Wanneer er wordt gespeld met een inzet van 5 credits wordt er op 10 winlijnen gespeeld. Wordt er met 10 credits per draai gespeeld dan speel je eveneens op 10 wijnen maar wordt er ook de Spaarfunctie geactiveerd. Wanneer er een Red Hot symbool verschijnt op de rollen dan licht het bijbehorende lampje aan de linkerkant van de gokkast op. Als er 4 brandende Red Hot logo's zijn dan start er automatisch een bonusspel waarbij je enorme prijzen kunt winnen.

Gokkast Red Hot Active Bonusspel

Tijdens de bonusronde zijn alle Red Hot symbolen Wild. Dit betekend dat ze als Joker beschouwd kunnen worden en inzetbaar zijn voor elk ander symbool.
Wanneer er wordt gespeeld met een inzet van 20 credits per ronde wordt er een ander prijzenschema gehanteerd. Hierdoor zijn de prijzen die je kunt winnen nog hoger. Het bijzondere bij deze bonusfeature is dat je tijdens het spelen van deze bonusronde van inzet kunt veranderen en bijvoorbeeld ook weer gewoon het basisspel kunt gaan spelen. Wil je weer verder spelen met de bonusfeature dan klik je op Choose Bet totdat de inzet waarmee de bonusronde werd geactiveerd weer in het display staat. Ook is er de mogelijkheid om tijdens de feature met de Collect knop de beschikbare credits in de Clubmeter te verplaatsen naar het Basisspel display. Het bonusspel eindigt als er op de vierde rol het symbool van de Duivel verschijnt.

Met de Collect knop kun je de credits vanaf de clubmeter naar het basisspel verplaatsen. De potten worden dan 1 voor 1 geleegd naar het basisspel.

Gokkast Red Hot Active Uitleg Bediening

START/TO CLUBMETER – Activeert een spelronde in het basisspel of in het vervolgspel
CHOOSE BET – Knop voor het bepalen van je inzet per draai
HOLD – Houdt een rol vast voor de volgende spelronde
COLLECT/RESET – Neemt een gewonnen prijs/Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat je niet op de Start knop hoeft te klikken. Is altijd weer te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus