Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg

De fruitmachine Red Devil is en bijzondere fruitautomaat met en extra bonusspel waarbij de symbolen van de Rode duivel je extra prijzen opleveren. Het spel wordt gespeeld op de vier rollen en de prijzen die er te winnen zijn, staan vermeld op de schema's naast en onder de rollen.

Gokkast Red Devil Basispel

Het basisspel speel je op de vier rollen en je kunt kiezen met welke inzet je kunt spelen. Je kunt inzetten met 1, 5, 10 of 20 credits per draai. Wanneer je met inzet van 1 credit speelt dan is er 1 actieve winlijn welke je afgebeeld ziet staan als dunne lijn over de middelste symbolen. Op het winschema zie je welke prijzen je kunt winnen, bij 2 gelijke symbolen op de winlijn heb je al een prijs. Onder de rollen zie je het woord Hold staan. Hiermee kun je een of meerdere rollen vastzetten met een gunstige positie. Hierdoor maak je nog meer kans op het winnen van prijzen. Alle prijzen die je hebt gewonnen kun je innen maar je kunt er ook voor kiezen om het kop/munt spel te spelen en je gewonnen punten daarmee te verdubbelen.

Gokkast Red Devil Bonusspel

Bij de Red Devil gokkast kun je spelen met inzet 1, 5, 10 of 20. Wanneer je met inzet van 5 credits speelt zijn er drie rollen actief, wanneer je met inzet van 10 credits speelt zijn er vier rollen actief en tellen de symbolen ook nog eens kriskras. Bij inzet van 20 credits heb je een extra bonuspel. Er zijn dan ook vier rollen actief en de symbolen tellen ook kriskras maar er is nog een extra bonusspel. Hierbij kun je symbolen combineren zodat je nog meer winkansen hebt. Heb je bijvoorbeeld een bes op rol 1, 3 en 4 dan win je ook een prijs. Bij alle speelrondes geven de symbolen van de Red Devil een speciale Mystery prijs. Deze kan variëren van 2 credits tot en met 200 credits, afhankelijk van je inzet.

Gokkast Red Devil Uitleg Bediening

START/SAVE – activeert een draai in het spel/plaatst gewonnen credits op de creditmeter
CHOOSE BET – selecteert de inzet waar je mee wilt gaan spelen
HEAD – gamble functie voor het verdubbelen van je gewonnen punten
TAIL – gamble functie voor het verdubbelen van je gewonnen punten
HOLD – houdt de rollen met een gunstige positie vast voor de volgende speelronde
COLLECT/RESET – plaatst gewonnen punten naar de totaal meter/reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – laat de gokkast een aantal vooraf ingestelde speelrondes spelen

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus