Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Red Alert heeft een basisspel en een bovenspel en met 1 draai kan er bij deze gokkast tot 4000 credits worden gewonnen

Gokkast Red Alert Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld op de onderste drie rollen. Er is 1 winlijn welke zichtbaar is door het dunne lijntje die je door de middelste drie symbolen ziet lopen. Er wordt gespeeld met een inzet van 1 credit, 10 euro cent, per speelronde. De prijzen die er te winnen zijn in het basisspel zie je afgebeeld onder de rollen op de gokkast. De winnende combinaties moeten van links naar rechts lopen, uitgezonderd het symbool van een vraagteken. Deze levert altijd een mystery prijs op.

De prijzen die er worden gewonnen in het basisspel kunnen worden verdubbeld tot 200 credits met de Gamble functie. Bij deze functie speel je een kop/munt spel. Heb je het goed dan worden je credits verdubbled, heb je het fout dan is de prijs verloren. Naast het verdubbelen van de credits kun je deze ook verplaatsen naar het bovenspel. Dit doe je door op de knop To Clubmeter te klikken. Het innen van een gewonnen prijs is uiteraard ook een mogelijkheid. Dit doe je door op Collect te klikken.

Bij gokkast Red Alert is er ook een automatische Hold functie aanwezig. Deze zorgt ervoor dat de rollen met een potentiële winkans worden vastgezet voor de volgende speelronde. Wanneer je dit niet wilt, kun je op de Reset knop klikken. Hiermee wordt deze functie ongedaan gemaakt. Je kunt als speler zelf er ook voor kiezen om bepaalde rollen vast te zetten voor een volgende speelronde. Dit doe je door op de Hold knop onder de betreffende rol te klikken.

Gokkast Red Alert Bovenspel

Het bovenspel van de gokkast Red Alert wordt gespeeld op de bovenste drie rollen. Bij alle inzet mogelijkheden wordt er gespeeld op 5 actieve winlijnen. Deze zijn aangegeven door middel van de dunne lijntjes die je over de symbolen ziet lopen. De inzetmogelijkheden zijn 5, 15, 20, 40 en 50 credits per draai. Wanneer er met de maximale inzet van 50 credits wordt gespeeld, wordt er bij drie Red Alert logo's een speciale feature geactiveerd. Tijdens deze speciale feature wordt er gratis gespeeld tot er een prijs wordt gewonnen. Hierbij is het mogelijk tot maximaal 4000 credits te winnen.

De credits op de clubmeter kunnen worden verplaatst naar de display van het basisspel door op de knop Collect te klikken.

Gokkast Red Alert Uitleg Bediening

START/TO CLUBMETER – Activeert een spelronde in het basisspel of net bovenspel/Verplaatst gewonnen credits naar clubmeter
TAIL – Kies je bij het Gamble spel voor Tail
CHOOSE BET/HEAD – Bepaal je je inzet per speelronde mee/Kies je bij het Gamble spel voor Head
HOLD – Houdt een rol vast met een gunstige positie voor de volgende speelronde
COLLECT/RESET – Neemt een gewonnen prijs/Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Kan weer worden onderbroken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus