Random Runner

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Fruitmachine Random Runner is een oude klassieker met een basispel en een bovenspel welke beide op afzonderlijke rollen worden gespeeld. De Random Runner heeft bij het verkrijgen van een Bes op rol 1 een automatisch gokspel waarbij de gewonnen 2 punten verdubbeld kunnen worden of verloren.

Gokkast Random Runner Basisspel

Wanneer je gaat spelen op de Random Runner begin je automatisch met het Basisspel. De inzet per draai of per speelronde is bij het Basisspel 1 credit, dit staat gelijk aan 10 eurocent. Je speelt dit Basisspel op de onderste drie rollen waarbij je op iedere rol drie fruitsymbolen ziet. Bij de Random Runner speel je het Basisspel op 1 winlijn welke is aangeduid met het lijntje wat je door de symbolen ziet lopen met uitzondering van het Kroonsymbool. Dit Kroonsymbool levert ook kris-kras prijzen op. Rechts naast de rollen zie je het winschema. Wanneer je een combinatie hebt welke ook voorkomt op het winschema, dan heb je een prijs. Heb je het symbool van de Kersen op de eerste rol dan start er een automatisch gokspel waarbij de gewonnen 2 punten kunnen worden verdubbeld of worden verloren.

Wanneer je het Basisspel van de Random Runner speelt dan worden de rollen met een potentiële winkans vastgehouden. Bijvoorbeeld als er zich op de eerste en tweede rol een zelfde symbool bevinden. Je kunt dan op de Start knop drukken om de derde rol nogmaals te laten draaien. Als je dit niet wilt dan kun je dit ongedaan maken door op de Reset knop te klikken. Voordat er een speelronde start kun je er ook zelf voor kiezen om zelf een symbool op een bepaalde rol vast te houden. Dit kun je doen door eenvoudig op de Hold knop onder de betreffende rol te klikken.
Alle gewonnen punten uit het Basisspel kun je toevoegen aan je credit meter of overzetten naar de Winbank.

Gokkast Random Runner Bovenspel

Wanneer je vier of meer punten op de Winbank hebt verzameld speel je automatisch het bovenspel en hiervoor wordt er ook altijd 1 credit van je credit meter afgehaald. Het bovenspel speel je dus altijd met inzet van 5 credits per draai. Het bovenspel van de random Runner wordt gespeeld op de bovenste drie rollen. Je speelt daar op vijf winlijnen welke je zichtbaar zij door middel van de lijntjes die je over deze drie rollen ziet lopen. Je wint een prijs als je een combinatie hebt met de symbolen zoals ze afgebeeld worden op het winschema naast deze drie rollen.
Zowel de creditmeter als de Winbank kennen geen limiet. Wanneer je geen credits meer hebt op de creditmeter maar wel op de Winbank dan kun je 4 credits per keer overzetten naar de creditmeter. Je kunt op die manier het bovenspel blijven spelen. Als je alle credits van de Winbank naar de creditmeter verhuisd dan speel je automatisch weer het Basisspel.

Gokkast Random Runner Uitleg Bediening

START – Activeert een draai in het Basisspel of in het bovenspel
RESET – Reset de automatische Hold functie
HOLD – Houdt een rol vast voor de volgende speelronde
WIN TO CREDITS – Plaatst gewonnen credits op de creditmeter
WIN TO WINBANK – Plaatst gewonnen credits op de Winbank
WINBANK-CREDITS – Verplaatst credits in gedeeltes van 4 naar de creditmeter
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat je niet steeds op de Start knop hoeft te klikken. Dit kun je altijd weer onderbreken door er nogmaals op te klikken.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus