Random Flashback

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Random Flashback is een klassiek spel met een basisspel en een bovenspel welke op afzonderlijke rollen worden gespeeld

Gokkast Random Flashback Basisspel

Bij de Random Flashback gokkast start je standaard met het basisspel. Dit basisspel wordt gespeeld op de onderste drie rollen met 1 winlijn. Deze is te zien door middel van de dunne lijn over de middelste symbolen op de rollen. De inzet voor het basisspel is 1 credit per draai. Dit is gelijk aan de waarde van 10 eurocent. De prijzen die je bij het basisspel kunt winnen staan aan de rechterkant van de rollen in een winschema. De combinaties uit het winschema leveren een prijs op als ze van uiterst links naar rechts op de winlijn verschijnen. Hierop vormt het symbool van de Kroon een uitzondering. Deze levert kriskras ook een prijs op en dat kan variëren van 8 tot 80 credits. Bij het verkrijgen van het symbool van de bes krijg je 2 punten welke automatisch worden gegokt. Hiermee kunnen ze worden verdubbeld of verloren.

De Random Flashback heeft een automatische Hold functie. Hierdoor worden de rollen met een gunstige positie voor de volgende speelronde automatisch vastgehouden. Als je dit niet wilt kun je dit annuleren door op de knop Reset te klikken. Ze komen daarna gewoon weer vrij. Je kunt tijdens het spelen er ook zelf voor kiezen om een bepaalde rol vast te houden. Dit doe je door op de Hold knop onder de betreffende rol te klikken.

Gokkast Random Flashback Bovenspel

Als je 4 punten of meer op de Winbank heb dan speel je automatisch het bovenspel waarvoor ook 1 credit van de creditmeter wordt gehaald. Dit bovenspel kost dus altijd 5 credits per draai. Het bovenspel wordt gespeeld op de bovenste drie rollen waarbij er 5 actieve winlijnen zijn. De prijzen die je kunt winnen bij het spelen van het bovenspel staan vermeld op het winschema naast de bovenste drie rollen. Wanneer je een van de afgebeelde combinaties krijgt op een actieve winlijn dan win je de daarbij behorende prijs. Je hebt ook altijd de mogelijkheid om het basisspel te blijven spelen. Dit doe je door op de knop Choose game te klikken.

De potten van het bovenspel kunnen maximaal 999 credits bevatten. Bij het bereiken van dit aantal credits verhuizen de credits van die pot automatisch naar de creditmeter. Als je geen credits meer op de creditmeter meer hebt maar wel op de winmeter dan kun je met de knop Choose pot zelf een pot legen naar de creditmeter om zodoende het bovenspel te vervolgen. Als je alle credits verhuisd naar de creditmeter dan speel je weer het basisspel.

Gokkast Random Flashback Uitleg Bediening

START – Activeert een draai in het basisspel of bovenspel
RESET – Reset de automatische Hold functie
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie voor de volgende draai vast
CHOOSE GAME – Selecteert de inzet van het bovenspel en start het
TAKE WIN – Neemt gewonnen credits naar de creditmeter van het basisspel
CHOOSE POT – Verplaatst credits van het bovenspel naar de creditmeter van het basisspel
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus