Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg gokkast Quintris

De mooie en kleurrijke fruitautomaat Quintris is een gokkast met een basisspel en een topspel waarbij er een bijzonder bonuspel te spelen is. Dit bonusspel is gebaseerd op het beroemde en bekende computerspel Tetris met het verschil dat dit spel met kleurige diamanten wordt gespeeld.

Gokkast Quintris Basisspel

Het basisspel speel je met inzet van 1 credit per draai. De prijzen en winnende combinaties staan afgebeeld onder de rollen. Bij het basisspel zijn alle vijf de rollen actief en speel je met 25 winlijnen. Hierbij kun je ook prijzen winnen met de diamant symbolen welke afgebeeld staan op de diverse fruitsymbolen.

Gokkast Quintris vervolgspel

Het vervolgspel speel je met inzet van 5 of 10 credits per draai. Speel je met inzet van 10 credits per draai dan maak je ook kans op het spannende bonusspel. Dit mag je spelen bij het verkrijgen van 3 diamanten in dezelfde kleur. Aan de rechterbovenkant van het spel zie je een speciale matrix met witte diamanten. Deze wordt steeds aangevuld met geklerude diamanten tijdens het spelen. Krijg je 3 of meer dezelfde diamanten op 1 winlijn dan win je een prijs en speelt eht spel verder totdat er geen lijnen meer kunnen worden gemaakt. Hierbij tellen de winsten op de rollen niet mee. Het bonusspel kan je tot 120 punten extra opleveren.

Gokkast Quintris Uitleg bediening

START - SAVE - activeert een draai in het spel/zet gewonnen punten op de spaarmeter
CHOOSE BET - bepaalt de inzet waar je per ronde mee gaat spelen
COLLECT - voegt gewonnen punten toe aan je credit account
AUTOPLAY - laat het spel een aantal vooraf ingestelde speelrondes automatisch spelen zodat je niet steeds op de Start knop hoeft te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus