Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Spelomschrijving en spelregels Post Poker

Dit spel is een variant van het videopokerspel Jacks or Better. Om een prijs te winnen heb je minimaal een Pair of Jacks, twee boeren, of hoger nodig. Je begint het spel met het bepalen van je inzet. Je kunt dit spel spelen met 1, 2, 3, 4 of 5 credits per speelronde, in te stellen met de knoppen Bet one en Bet max. Een credit is gelijk aan de waarde van 10 eurocent. Bij gebruik van de knop Bet max start het spel automatisch en bij gebruik van de knop Bet one start je het spel door op de knop Deal te klikken. Deze knop gebruik je ook om met de laatst gekozen inzet opnieuw te spelen.
Hoe hoger de inzet is waar je mee speelt, des te hoger is de uitbetaling als je een winnende combinatie hebt. Boven de kaarten zie je de wintabel met de uitbetalingen per inzet. Speel je met een bepaalde inzet dan licht de kolom die daarbij hoort op.
De computer deelt vijf kaarten en dan moet je kiezen welke je houdt en welke je weg doet. Als je meteen een winnende combinatie hebt dan wordt deze automatisch vastgehouden. Als je zelf een kaart wilt houden dan klik je er op of op Hold onder de kaart. Vervolgens klik je op de knop Deal waarna de computer je een aantal nieuwe kaarten geeft.
Je pokerhanden bepalen of je wint of verliest. Dit spel wordt standaard gespeeld met 52 kaarten en hebben de waarde van het nummer op de kaart of de afbeelding. De volgorde is als volgt: Aas, Koning, Koningin, Boer, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2. De aas mag ook worden gebruikt om een Straight, lage straat te completeren. Ook de vier symboolsoorten Schoppen, Klaver, Ruiten en Harten bepalen de waarde van de pokerhand.
Enkele voorbeelden zijn:
Royal Flush – A, H, Q, J en 10 met zelfde symbool
Straight Flush – Straat van 5 met hetzelfde symbool
4 of a kind – 4 kaarten met dezelfde waarde
Full House – 3 plus 2 kaarten met dezelfde waarde
Flush – 5 kaarten van dezelfde soort
Straight – 5 kaarten op volgorde van waarde
3 of a kind – 3 kaarten met dezelfde waarde
2 pair – 2 paren kaarten met dezelfde waarde
1 pair/Jacks or Better – 2 kaarten met dezelfde waarde gelijk of hoger aan een Boer

Post Poker Uitleg Bediening

DEAL – Activeert het spel en functioneert ook als Herhaalknop om met de laatst gekozen inzet opnieuw te spelen
BET MAX – Selecteert de hoogste inzet om het spel te spelen
BET ONE – Selecteert de inzet 1, 2, 3, 4 of 5
AUTOPLAY – Laat het spel automatisch spelen zodat er niet steeds op de Deal knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus