Piggy Riches

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Piggy Riches

Piggy Riches is een videogokkast die door spelontwikkelaar Netent op de markt is gebracht. De desktopversie van Piggy Riches werd in 2010 door Netent gelanceerd en de mobiel versie is sinds juli 2014 beschikbaar. Piggy Riches is zowel een speels als een spannend spel met een hoog theoretisch uitbetalingspercentage van 96,1%. Naast de desktop versie is deze gokkast ook vanaf je smartphone of tablet te spelen waar en wanneer je maar wilt. Ga voor mooie prijzen en vul je digitale spaarvarkentje met Piggy Riches.

Het thema van gokkast Piggy Riches

Bij gokkast Piggy Riches is de hoofdrol weggelegd voor rijke, goed gevulde varkens. Op de rollen verschijnen beursjes bomvol met bankbiljetten, gouden credit cards van de ‘Piggy Bank’ en goedgevulde zakken die openbarsten van het geld. Als soundtrack hoor je hoe de rijke varkens het er van nemen in chique restaurants. Rijke varkens dwepen niet alleen met klinkende munten en bankbiljetten, maar vooral wat er voor geld te koop is, dus ook bontsjaals en glimmende juwelen verschijnen op de rollen. Piggy Riches is kleurrijk en speels vormgegeven en belooft een flink aantal klinkende munten uit te betalen.

Spelfuncties gokkast Piggy Riches

Piggy Riches gokkast bestaat uit 5 rollen en 3 rijen en je speelt met maximaal 15 winlijnen. Het spel bevat de functies freespins, scatters en wildsymbolen. Zoals bij zo goed als alle gokkasten kan een wild symbool elk ander symbool, behalve de scatter, vervangen. Het wildsymbool kan je daarom helpen om sneller een winnende combinatie te spelen. Speel je een winnende lijn dat een wild symbool bevat, dan wordt je inzet met factor 3 vermenigvuldigd. Win je tijdens het hoofdspel met behulp van scatters, dan wordt je inzet met een bepaalde factor vermenigvuldigd. Met welke factor je inzet wordt vermenigvuldigd vind je terug in het uitbetalingsschema van het spel. Speel je 3 of meer scatter-symbolen op de rollen, dan wordt de freespin-ronde geactiveerd. Tijdens freespin-rondes levert elke scatter die je op de rollen speel je een extra freespin op en je kunt in totaal maximaal 28 freespins winnen.

bediening van gokkast Piggy Riches

Piggy Riches kun je op 10 verschillende inzetniveaus spelen. Je kunt dus met maximaal 10 munten per winlijn spelen. Aangezien er in totaal 15 winlijnen zijn, kun je dus met maximaal 10x 15= 150 munten per ronde spelen. Je kunt al inzetten vanaf 1 cent (€0,01). Andere muntwaarden waaruit je kunt kiezen zijn 2 cent (€0,02), 5 cent (€0,05), 10 cent (€0,10), 20 cent (€0,20) en 50 cent (€0,50).

Je begint het spel door de muntwaarde en het inzetniveau te bepalen en te kiezen met hoeveel winlijnen je speelt. Vervolgens klik je op het groene ronde veld dat je onder de rollen in het midden vindt en de rollen beginnen te draaien. Een winnende combinatie is geldig als deze van uiterst links naar rechts loopt en alleen de hoogste winst per actieve winlijn wordt uitbetaald. Als je meerdere winsten hebt op verschillende winlijnen, dan worden deze bij elkaar opgeteld.

Conclusie gokkast Piggy Riches gokkast recensie

Piggy Riches is een leuke en uitstekend vormgegeven videogokkast, die je op een speelse manier inzage geeft in het rijkeluisleven. De verschillende muntwaarden en inzetniveau geven je flexibiliteit en je bepaalt zelf met hoeveel winlijnen je speelt. Waag een gokje bij Piggy Riches en vul je eigen zakken vol met geld.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus