Pacific Attack

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Pacific Attack

Waag nu een gokje op de Pacific Attack gokkast. Deze speelautomaat is opgebouwd met 5 rollen en kent maximaal 15 winlijnen. De theoretische uitbetaling is maar liefst 95,5%. Daarnaast kent de Pacific gokkast ook een aantal zeer aantrekkelijke bonusspellen. Namelijk het Vlootgevecht bonusspel en de Free Spins.

Het thema van gokkast Pacific Attack

Tijdens dit spel raas je door de lucht als een piloot tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een spannend thema dat je wellicht doet denken aan het avontuurlijk spel Zeeslag. De afbeeldingen zijn goed gekozen en ook de bijpassende sounds geven de perfecte spelbeleving. Speel met diverse afbeeldingen zoals diverse bommen, medailles en piloten.

Spelfuncties gokkast Pacific Attack

Vorm een winnende combinatie in de Pacific Attack van helemaal links naar rechts. Naast de algemene afbeeldingen zijn er een aantal zeer bijzondere symbolen te vinden in de Pacific Attack. Bijvoorbeeld de Wild symbolen en de Scatter symbolen. Wild symbolen verruilen andere symbolen zodat een zo hoog mogelijke combinatie wordt gevormd en Scatter symbolen vermenigvuldigen je winst. Dan volgt er ook nog een bonussymbool. Wanneer je drie bonussymbolen vindt op een winlijn, dan activeer je het bonusspel. Dit bonusspel heet het Vlootgevecht. Je kan het bonusspel al uitproberen middels de knop ‘voorbeeld bonus’. In het bonusspel heb je als doel om de vloot van de vijand te vernietigen. Hoe meer schade je aanbrengt, hoe meer winst je maakt. Ieder schip dat op de zeebodem belandt, levert je ook nog een extra bonusbedrag op. In totaal kun je tot 250.000 munten verdienen in het bonusspel.

Speel het spel in de volgende drie stappen: Gevechtsvliegtuigen bombarderen een locatie. De oorlogsvloot wordt aangevallen. Ieder geraakt schip levert je een bonusbedrag op.

Je maakt een keuze voor een gevechtsvliegtuig. Het gekozen vliegtuig bepaalt je winst. Bombardeer verder. Komt het schip op de zeebodem, dan win je een bonus. Minimum inzet bij 15 winlijnen (inzetniveau 1 + muntwaarde 0,01) = 0.15 euro. Maximum inzet bij 15 winlijnen (inzetniveau 20 + muntwaarde 0,20) = 60 euro

De bediening van gokkast Pacific Attack

Net zoals bij andere spellen van softwareontwikkelaar NetEnt, zijn de spelinstellingen naar eigen voorkeur in te stellen. Gebruik hiervoor de afbeeldingen linksonder in het speelscherm. Kies ervoor om te spelen met of zonder geluid, speel automatisch met de knop ‘auto’ of raadpleeg de spelregels. Daarnaast zijn er ook nog aanvullende instellingen te wijzigen/raadplegen. Gebruik hiervoor de afbeelding van de steeksleutel. Onder andere de spelgeschiedenis is hier terug te vinden.

Conclusie Pacific Attack gokkast recensie

Pacific Attack gratis gokkast is een zeer interessante speelautomaat om eens een gokje op te wagen. Met name het bonusspel Vlootgevecht zal je een extra hoge winst bezorgen. De stappen in dit bonusspel zorgen voor een avontuurlijke spelbeleving en worden ervaren als een zeer spannend spelelement! De graphics zijn zeer mooi verzorgd en ook op de bijpassend sound raak je niet snel uitgekeken. Wederom heeft NetEnt weer een verbluffend thema ontwikkeld met hele mooie winkansen!

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus