Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Overdrive heeft een basisspel en een vervolgspel welke allebei op dezelfde rollen met verschillende winlijnen wordt gespeeld.

Gokkast Overdrive Basisspel

Bij deze gokkast speel je het basisspel en het vervolgspel op dezelfde vier rollen. Het basisspel kun je spelen met een inzet van 1 credit. Een credit is gelijk aan de waarde van 10 eurocent. Bij het basisspel zijn er twee actieve winlijnen. De prijzen die er bij het basisspel gewonnen kunnen worden zie je vermeld staan in het winschema naast de rollen. De gokkast Overdrive heeft een automatische Hold functie. Hiermee worden de rollen met een potentiële winkans vastgehouden tot de volgend ronde en is de kans op winnen van prijzen nog groter. Wanneer je dit niet wilt kun je dit ongedaan maken door op de knop Reset te klikken. Je kunt er ook zelf voor kiezen om bepaalde rollen vast te houden voor een volgende speelronde. Dit kun je doen door op de Hold knop onder de rol van je keuze te klikken.

De credits die je tijdens het spelen van het basisspel wint kun je verdubbelen met de Head Tail functie. Dit is een soort gokspel waarbij je moet kiezen voor Head of Tail. Kies je de goede dan worden je credits verdubbeld, kies je de verkeerde dan verlies je de gewonnen credits. Je kunt je prijs door verdubbelen tot 200 credits. Je kunt de gewonnen credits naar de clubmeter van het vervolgspel overzetten door op de knop To Clubmeter te klikken om daar het vervolgspel mee te kunnen spelen. Wil je de gewonnen credits innen dan klik je op de knop Collect.

Gokkast Overdrive Vervolgspel

Het vervolgspel van de gokkast Overdrive speel je op dezelfde rollen als het basisspel alleen met een andere inzet. Je kunt bij het vervolgspel inzetten met 5 of 10 credits per draai. Daarnaast zijn er tien actieve winlijnen waardoor de winkans duidelijk groter is. Als je met een inzet van 5 credits per draai speelt dan zijn de Overdrive logo's op de rollen 2 en 3 wild symbolen. Dit betekent dat zij gebruikt mogen worden voor elk ander symbool en dus als Joker gezien kunnen worden. Wanneer er gespeeld wordt met een inzet van 10 credits per draai dan zijn de Overdrive logo's op alle rollen wild. Als er geen prijs wordt gewonnen na het verschijnen van een Overdrive logo, dan wordt er een Wild functie geactiveerd. Hierbij worden alle in beeld zijnde Overdrive logo's een ronde vastgehouden. Daarnaast wordt dan het 2e prijzenschema actief waarin de prijzen minimaal met twee worden vermenigvuldigd.

Om de gewonnen credits van het vervolgspel naar de display van het basisspel te verplaatsen kun je op Take Clubmeter klikken.

Gokkast Overdrive Uitleg Bediening

START/TO CLUBMETER – Activeert een draai in het basisspel of vervolgspel/Verplaatst gewonnen credits naar de clubmeter van het vervolgspel
TAIL – Gebruik je bij het Gamble spel voor Tail
CHOOSE BET/HEAD – Bepaalt de inzet voor het vervolgspel/Gebruik je bij het Gamble spel voor Head
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie vast voor de volgende speelronde
COLLECT/RESET – Neemt gewonnen credits naar de display van het basisspel/Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Door er nogmaals op te klikken is dit te onderbreken.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus