Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Oldtimer heeft een bestaat uit twee verschillende spellen, een basisspel waarbij het Ster symbool kriskras prijzen oplevert en een bovenspel.

Gokkast Oldtimer Basisspel

Bij de Oldtimer gokkast begin je standaard met het basisspel. Het basisspel van de gokkast Oldtimer wordt gespeeld op de onderste drie rollen. Er is dan 1 actieve winlijn van links naar rechts. Deze winlijn wordt aangegeven door een dunne lijn welke door de middelste symbolen van de drie rollen loopt. De inzet waar je het basisspel mee speelt is 1 credit per speelronde, wat gelijk is aan 10 eurocent. Er worden prijzen gewonnen aan de hand van het winschema welke je afgebeeld ziet op de gokkast. Het Ster symbool telt ook kriskras en levert daardoor extra prijzen op.

Met het symbool van de bes op de eerste rol krijg je 2 credits en deze worden automatisch gegokt, dat wil zeggen verdubbeld of verloren.

Wanneer je het basisspel speelt worden door de automatische hold functie de rollen met een gunstige positie vastgehouden voor de volgende speelronde. Om deze rollen vrij te maken kun je op de Reset knop klikken. Als je zelf een rol vast wilt zetten voor de volgende speelronde dan kan dat natuurlijk ook. Dit doe je door op de Hold knop onder de betreffende rol te klikken.

Gokkast Oldtimer Bovenspel

Bij 4 of meer punten op 1 of meer van de 4 meters van het bovenspel kan het bovenspel worden gespeeld. Het bovenspel wordt gespeeld op de bovenste rollen en hierbij speel je met inzet van 4 credits per draai en tevens wordt er ook 1 credit van de creditmeter afgehaald. Deze credit wordt dan aan de meter met het laagste puntenaantal toegevoegd.

Voor het spelen van het bovenspel word er altijd 5 credits van de meters gehaald waarvan 2 credits van de meters met het hoogste puntenaantal. Worden er credits gewonnen dan worden deze evenredig naar de inzet per meter verdeeld over de meters. De meters waar meer dan 200 punten op staan worden automatisch naar de creditmeter geleegd.

Je kunt altijd met de knop Choose game weer terug keren naar het basisspel.

Gokkast Oldtimer Uitleg Bediening

START/SAVE – Activeert een draai in het basisspel of in het bovenspel/Verplaatst punten naar de meter van het bovenspel
COLLECT/RESET – Zet gewonnen punten op de basisspel display/Reset de automatische Hold functie
HOLD – Houdt rollen met voor een potentiële winst vast voor de volgende ronde
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet op de Startknop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus