Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Neon Staxx

Maak kennis met de Neon Staxx! Een spannende en snelle online gokkast met een knipoog naar de jaren ’80. De Neon Staxx speelautomaat heeft een hoog theoretisch uitbetalingspercentage van maar liefst 96,90%. Deze gokkast is opgebouwd met vijf afzonderlijke rollen met 4 rijen en daardoor maar liefst 40 winlijnen. Bij de Neon Staxx kan er gespeeld worden met Wild Symbolen, Scatter Symbolen, Free Spins en de unieke Super Staxx functie.

Het thema van gokkast Neon Staxx

De Neon Staxx kast is een echte retro gokkast die je even terug in de tijd stuurt. Het spel is snel en heeft een ontwerp met neonkleuren. De speelautomaat Neon Staxx met scherpe lijnen en vette letters is zo weergegeven dat het lijkt alsof je je in een 3D-omgeving bevindt. De typerende elektronisch muziek die verwijst naar de jaren ’80 zorgt voor een complete spelbeleving. Deze, voor in die tijd, vernieuwende muziek kenmerkt zich door het gebruik van synthesizers en drumcomputers.

Spelfuncties gokkast Neon Staxx

Speel op de gokkast Neon Staxx op vijf afzonderlijke rollen met vier rijen en hierdoor veertig winlijnen. Maak zelf een keuze in inzetniveau en muntwaarde. Dit kan van 1 tot en met 10 en vanaf €0,01 tot en met €0,50. Vorm een winnende combinatie door drie of meer gelijke symbolen gelijk op een winlijn van links naar rechts. De Neon Staxx heeft een aantal unieke speleigenschappen die hier achtereenvolgend worden beschreven. Symbool vervangende Wild symbolen, Scatter Symbolen voor het activeren van freespins en de avontuurlijke Super Staxx functie waarin symbolen ‘gestapeld’ worden. De vervangende Wild Symbolen zorgen ervoor dat je een zo hoog mogelijke winlijn kunt combineren. Deze Wild Symbolen kunnen willekeurig op de rol voorkomen, ook tijdens de freespins modus. In de unieke Super Staxx functie kunnen de groepen op de rollen hergroeperen naar een zelfgekozen symbool. De symbolen worden ‘gestacked’. Ook het Wild Symbool wordt in deze functie meegenomen, het Scatter symbool niet. Minimum inzet: inzetniveau 1 x 20 munten x muntwaarde € 0,01 = € 0,20 Maximum inzet: inzetniveau 10 x 20 munten x muntwaarde € 0,50 = € 100

De bediening van gokkast Neon Staxx

De bediening van de Neon Staxx speelautomaat geeft je de keuze om standaardinstellingen naar eigen voorkeur aan te passen. Gebruik hiervoor de vier kleine symbolen die links onderin je scherm te vinden zijn. Pas naar eigen wens de geluidsinstellingen aan, raadpleeg de spelregels of kies ervoor om automatisch te spelen. Naast deze symbolen is nog de ‘steeksleutel’ te vinden. Dit symbool geeft nog wat extra opties weer. Kies voor: snel draaien, activeer de introducatie-animatie, kies voor het gebruik van de spatiebalk en/of raadpleeg de spelgeschiedenis.

Conclusie Neon Staxx gokkast recensie

De Neon Staxx gratis gokkast zorgt voor een snelle en avontuurlijke spelbeleving. Het unieke en nog steeds prikkelende thema is doorgevoerd in zelfs de kleinste details. De originele Super Staxx functie zorgt er voor dat zelfgekozen symbolen gestapeld kunnen worden, dit creëert fantastische winkansen. Kortom: Neon Staxx is een parel onder de gokkasten.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus