Mythic Maiden

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Mythic Maiden

Waag een gokje op de Mythic Maiden gokkast. De setting van een oude rommelzolder kan je verrassende winsten opleveren. Speel in de Mythic Maiden met een theoretische uitbetaling van maar liefst 96,6%. De speelautomaat is opgebouwd met 5 rollen en kent daarmee maar liefst 30 winlijnen, ongekend hoog! Daarnaast heeft Mythic Maiden de mogelijkheid om te spelen met welbekende Free Spins, Scatters en Joker symbolen.

Het thema van gokkast Mythic Maiden

Je bevindt je bij het spelen van de Mythic Maiden op een oude rommelzolder. Normaliter zijn rommelzolders niet heel speciaal, maar op deze bovenkamer wil je zeker een kijkje hebben genomen. Er zijn namelijk wel 600.000 munten te verkrijgen en je maakt kans op vele prachtige prijzen, mede door de extra rondes die te verkrijgen zijn bij de Mythic Maiden. De bijzondere afbeeldingen (skulls, kandelaars en vreemde objecten) zorgen voor een avontuurlijke spelbeleving en ook de bijpassende sound levert hier de juiste bijdrage aan.

Spelfuncties gokkast Mythic Maiden

Kies bij de Mythic Maiden je eigen inzetniveau en muntwaarde. De muntwaarde loopt van €0,01 tot €0,50. Daarnaast zijn er tien diverse inzetniveaus. Ook kun je zelf kiezen met hoeveel winlijnen je speelt, er zijn er maximaal 30. Speel bij de Mythic Maiden gokkast met het Joker symbool. Deze is vergelijkbaar met een Wild symbool. Het verruilt de andere symbolen waardoor je een zo hoog mogelijke winlijn kunt creëren. Wanneer de winst zich op een actieve winlijn bevindt, dan is de uitbetaling maar liefst x3. Scatter symbolen leveren je Free Spins op. Hoe meer Scatter symbolen, hoe meer Free Spins je ontvang, deze lopen op met 5. Dus heb je 3 Scatters, ontvang je 10 Free Spins, maar met 4 Scatters ontvang je al 15 Free Spins. Mocht je 5 Scatters hebben, ontvang je maar liefst 30 Free Spins! Wanneer je in een gratis ronde komt, gaat ook de Iron Maiden open. Hier vind je zelfs nog extra gratis rondes. Je maakt na iedere spins kans op een gratis ronde.

Minimum inzet bij 30 winlijnen (inzetniveau 1 + muntwaarde 0,01ct) = 0,30 euro Maximum inzet bij 30 winlijnen (inzetniveau 10 + muntwaarde 0,50ct) = 150 euro

De bediening van gokkast Mythic Maiden

Stel bij de Mythic Maiden de standaardinstellingen naar eigen voorkeur aan. Dit doe je eenvoudig, en net als bij andere casinospellen van softwareontwikkelaar Netent, door de afbeeldingen linksonder in het speelscherm te gebruiken. Wijzig instellingen met betrekking tot het geluid met de afbeelding van de luidspreker. Open met het vraagteken de spelregels. En gebruik de knop ‘auto’ om de computer automatisch te laten draaien. Daarnaast vind je ook nog een afbeelding van een steeksleutel. Wanneer je hier op klikt, kun je nog aanvullende instellingen wijzigen/ raadplegen. Bijvoorbeeld: snel draaien, introductiescherm, geluidseffecten, omgevingsgeluiden, grafische kwaliteit, sneltoetsen of spelgeschiedenis. Deze laatste optie is niet beschikbaar tijdens de Free Fun modus.

Conclusie Mythic Maiden gokkast recensie

Waag een gokje op de Mythic Maiden gokkast en laat je verrassen door de hoge winkansen! Door de vele extra rondes die te verdienen zijn, zitten je winkansen enorm in de lift. Dit spel heeft dan ook geen bonusspel nodig om interessant te blijven!

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus