Muse: Wild Inspiration

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Muse: Wild Inspiration

Neem een gokje op de kunstzinnige gokkast Muse: Wild Inspiration. De speelautomaat is opgebouwd met 3 rijen en 5 afzonderlijke rollen. De gokkast kent daardoor maar liefst 25 vaste winlijnen. De theoretische uitbetaling is daardoor ongekend hoog en wel 97,0%. Daarnaast kent de Muse: Wild Inspiration ook nog een hoog aantal speciale spelfuncties: de Sticky Wild, Expanding Wild, Multiplying x2 Wild symbolen, Freespins en Scatter Symbolen.

Het thema van gokkast Muse: Wild Inspiration

Voel je met de Muse: Wild Inspiration gokkast als een groot kunstenaar in de tijd van de Grieken en Romeinen. Jouw godinnen, ofwel de muzen, zullen voor veel inspiratie zorgen. De muzen zijn afgebeeld op diverse Wild symbolen en ze kunnen ook voor een financieel hoogtepunt zorgen. Andere afbeeldingen in de speelautomaat Muse, Wild Inspiration zijn bijvoorbeeld: druiven, wijn, Griekse sandalen en een harp.

Spelfuncties gokkast Muse: Wild Inspiration

Bepaal bij de Muse, Wild Inspiration je eigen inzetniveau en muntwaarde. Er zijn op deze gokkast met tien verschillende inzetniveaus te spelen. Er zijn 25 vaste winlijnen en deze lopen van links naar rechts. De speelautomaat kent ook diverse speciale spelfuncties. Ten eerste de Wilds: Sticky Wilds, Expanding Wilds en Multplying x2 Wilds. Wilds kun je vinden op de rollen 2 t/m 4 en deze verruilen alle andere afbeeldingen om zo de beste winlijn te vormen. Multiplying x2 Wilds, Sticky Wilds of een Expanding Wild verschijnen in een willekeurige volgorde wanneer een Wild Inspiration afbeelding op de rollen valt. De speleigenschap Multiplying x2 vermenigvuldigt de winst wanneer deze door een Wild symbool is gevormd. Winst kan oplopen naarmate er meer Wilds in het spel zijn. Bij de Sticky Wild blijven de Wilds ‘plakken’. Vind je een Expanding Wild de naam zegt het al, er verschijnen plots meer Wilds op de rollen. In Muse: Wild Inspiration gokkast wordt er ook gespeeld met Scatters. Heb je er meer dan drie in het hoofdspel, dan start de freespin modus. Hoe meer Scatters je hebt, hoe meer freespins je zult ontvangen. Minimum inzet (inzetniveau 1 x 25 lijnen x muntwaarde € 0,01 ) = € 0,25 Maximum inzet (inzetniveau 10 x 25 x muntwaarde € 0,50) = € 125

De bediening van gokkast Muse: Wild Inspiration

Pas in de Muse: Wild Inspiration gokkast de standaardinstellingen naar eigen voorkeur aan. Dit werkt hetzelfde als bij andere casinospellen van softwareontwikkelaar NetEnt. Gebruik de kleine symbolen linksonder in het scherm van Muse: Wild Inspiration. Gebruik de afbeelding van de speaker om met of zonder geluid te spelen. Klik op het vraagteken om de spelregels op te vragen of kies door middel van de knop ‘auto’ voor automatisch spelen. Onder de afbeelding van de steeksleutel zijn nog andere opties te wijzigen/raadplegen. Bijvoorbeeld: snel draaien, animatiebalk voor draaien, de introductieanimatie bekijken, omgevingsgeluiden, grafische kwaliteit of de spelgeschiedenis.

Conclusie Muse: Wild Inspiration gokkast recensie

Gokkast Muse: Wild Inspiration is een verrassende gokkast met vele mogelijkheden. Door de veelzijdigheid aan unieke speleigenschappen blijft dit spel spannend. Daarnaast biedt Muse: Wild Inspiration hoge winkansen, mede door de hoge theoretische uitbetaling van maar liefst 97,0%. Ook het thema is zorgvuldig uitgewerkt en geeft het spel een kunstzinnige twist.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus