Mummy Treasures

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg gokkast Mummy Treasures

De mooie gokkast Mummy Treasures is een gokkast waarbij je het spel op drie of vier rollen speelt met 1 tot 10 winlijnen, afhankelijk van je inzet. Speel je met een inzet van 1 punt per draai dan zijn er drie rollen actief met 1 winlijn. Bij inzet van 2 punten per draai zijnalle vier de rollen in het spel. De punten die je hierbij wint kun je innen maar je kunt er ook voor kiezen om ze te proberen te verdubbelen met het speciale Gamble spel. Onder de rolen zie je de Hold knoppen, hiermee kun je een rol met een gunstige positie vastzetten voor de volgende draai.

Vervolginzetten gokkast Mummy Treasures

Als je voldoende punten op je creditmeter hebt staan kun je er voor kiezen om te gaan spelen met de inzetten van 5 of 10 punten per draai. Bij inzet van 5 credits speel je op drie rollen, bij inzet 10 speel je op vier rollen met 10 winlijnen. Een aantal symbolen hebben als extra symbool een kruis is de kleur blauw, rood of geel. Bij drie kruizen wordt er een extra bonusfunctie geactiveerd die je terug kunt vinden op de gokkast. Bij drie gouden kruizen wordt het Bonusrad geactiveerd waarbij je de punten wint die in de twee vakjes verschijnen. Deze mag je dan laten draaien zolang je prijzen wint, win je niets meer dan stopt deze functie.

Gokkast Mummy Treasures Uitleg Bediening

START/SAVE - activeert een draai in het spel/plaatst gewonnen punten op je spaarmeter
GAMBLE KNOPPEN- hiermee kun je proberen je gewonnen punten bij het beginspel te verdubbelen
CHOOSE BET - bepaalt de inzet waar je per ronde mee speelt
HOLD - hiermee kun je een rol met een gunstige positie vast zetten voor de volgende draai
COLLECT/RESET - plaatst gewonnen punten op je spaarmeter/automatische reset functie voor de Hold knoppen
AUTOPLAY - laat de gokkast een aantal vooraf ingestelde rondes spelen zodat je niet steeds op de Startknoop hoeft te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus