Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Multitimer is een van de Timer gokkasten en net zoals de andere Timer gokkasten heeft deze ook een basisspel en een bovenspel

Gokkast Multitimer Basisspel

Bij het basisspel van de Multitimer gokkast speel je met 1 credit inzet per draai. Dit is gelijk aan 10 eurocent. Het basisspel wordt gespeeld op de onderste drie rollen met 1 actieve winlijn. Deze winlijn zie je door middel van het dunne lijntje over de middelste drie symbolen op de rollen. De prijzen die je in het basisspel kunt winnen zie je afgebeeld in een schema rechts naast de onderste rollen. De symbolen van de sterren geven kriskras een prijs van 20 credits.

door de ingebouwde automatische Hold functie worden de rollen met een potentiële winkans vastgehouden voor de volgende speelronde. Wanneer je dit niet wilt kun je dit ongedaan maken door op de Reset knop te klikken. Je kunt als speler er ook zelf voor kiezen om een bepaalde rol vast te zetten voor een volgende ronde. Dit doe je door op de Hold knop onder de betreffende rol te klikken.

Als je credits hebt gewonnen kun je deze naar het vervolgspel plaatsen door op de knop Save te klikken. Je kunt ze natuurlijk ook innen. Dit doe je door op de Collect knop te klikken.

Gokkast Multitimer Vevolgspel

Je kunt bij de gokkast Multitimer ook meteen met het vervolgspel beginnen, je hoeft niet eerst het basisspel te spelen. Het vervolgspel wordt gespeeld op de bovenste vier rollen en er kan worden ingezet met 5, 10, 20 of 40 credits per draai.
Om het vervolgspel te spelen moet je op 1 van de 6 inzetknoppen klikken. Elke knop staat voor een andere inzet per ronde of voor andere regels. Bij inzet van 5 credits speel je op 5 winlijnen. Bij inzet van 10 credits speel je ook op 5 winlijnen maar heb je als extra mogelijkheid om de rollen, net als in het basisspel, tijdens 1 draai vast te zetten. De groene knop met inzet van 10 credits is goed voor het spelen op 10 winlijnen. Met de oranje knop en een inzet van 20 credits speel je ook op 10 winlijnen maar dan weer met de extra mogelijkheid voor het vastzetten van een aantal rollen gedurende een speelronde. Met de blauwe knop en inzet 20 credits speel je op 10 winlijnen en krijg je voor elke joker die er op de rollen 2, 3 en 4 verschijnt een mystery prijs tot 600 credits per speelronde. Met de rode knop en inzet van 40 credits worden er, na het tot stilstand komen van de rollen, maximaal 2 nudges geactiveerd wat inhoud dat de rollen automatisch van positie veranderen als er met twee nudges een hogere prijs te winnen is.

Je kunt terug keren naar het Basisspel door op de knop Choose Basic Game te klikken. Om de meters uit het bovenspel te legen kun je op de Collect knop klikken. Deze worden dan 1 voor 1 geleegd.

Gokkast Multitimer Uitleg Bediening

START/SAVE – Activeert een draai in het basisspel of het vervolgspel/Verplaatst gewonnen credits naar het vervolgspel
CHOOSE BASIC GAME – Om terug te keren naar het Basisspel
COLLECT/RESET – Zet gewonnen credits op de display van het Basisspel/Reset de automatische Holdfunctie
HOLD – Houdt een rol met gunstige positie vast voor de volgende speelronde
AUTOPLAY - Laat gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Spin knop geklikt hoeft te worden. Dit is altijd weer te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus