Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Multistake heeft een basisspel en een bovenspel en je speelt dit spel met eurocenten

Gokkast Multistake Basisspel

Het basisspel van de Multistake gokkast wordt gespeeld op de onderste drie rollen met 1 actieve winlijn. Deze winlijn is zichtbaar door middel van de dunne lijn welke je over de middelste symbolen op de rollen ziet lopen. De prijzen die er te winnen zijn bij het basisspel zijn afgebeeld in het winschema naast de drie rollen. Je wint een prijs als een combinatie als afgebeeld op de winlijn te zien is. Je speelt dit spel met inzet van eurocenten en er kan worden gekozen voor een creditwaarde van 5, 10 of 20 eurocent. Als je speelt met 5 eurocent dan worden er steeds 4 spelen van 5 cent gespeeld, bij 10 cent twee spelen van 10 cent en bij 20 eurocent 1 spel van 20 cent.

De prijzen die je wint tijdens het basisspel kun je tot maximaal 4000 cent verhogen in het Kop/Munt spel. Als deze maximum waarde is bereikt dan gaat dit bedrag automatisch naar de totaalmeter. De punten lager dan 4000 kunnen met de knop Select naar de Supermeter van het vervolgspel worden gezet of worden toegevoegd aan de totaalmeter.

De automatische Hold functie van deze kast zorgt er voor dat de rollen met een potentiële winkans worden vastgehouden voor een volgende draai. Dit kun je annuleren door op de Reset knop te klikken. Als je zelf een rol wilt vastzetten tijdens het spelen dan klik je op Hold onder de betreffende rol.

Gokkast Multistake Vervolgspel

Het vervolgspel van de Multistake kan worden gespeeld met een inzet van 80, 160 of 320 cent per draai. Het prijzenschema voor het bovenspel staat afgebeeld naast de bovenste drie rollen. Deze combinaties moeten voor ene prijs op de winlijn verschijnen van uiterst links naar rechts. Uitzondering hierop is het symbool Win. Deze levert ook punten op als zij voorkomen op de manier zoals zij zijn afgebeeld op het speciale schema naast het prijzenschema. Bij de Multistake is het speciale dat bij inzet van 320 cent per draai de winnende combinaties ook vallen op de rollen 1, 2 en 4 als ook op de rollen 1, 2 en 3.

De punten die je hebt gehaald boven de 4000 op de Supermeter gaan bij dit spel niet verloren. Bij het overschrijden van de 4000 cent gaat het bedrag automatisch naar de totaalmeter en ga je terug naar het basisspel.

Gokkast Multistake Uitleg Bediening

START/SAVE – Activeert een draai in het basisspel of vervolgspel/Verplaatst gewonnen credits naar de Supermeter van het vervolgspel
TAIL – Gebruik je bij het Kop/Munt spel
HEAD – Gebruik je bij het Kop/Munt spel
CHANGE BET – Selecteert de inzet waar je mee wilt spelen
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie voor de volgende ronde vast
RESET/COLLECT – Reset de automatische Hold functie/Neemt gewonnen credits naar de creditmeter van het basisspel
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus