Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg

De gokkast Moonshine is een gokkast met alleen een basisspel. Bij dit basisspel zijn er veel extra mogelijkheden voor het winnen van credits, onder andere met de mystery symbolen die je tot 200 extra credits op kunnen leveren.

Gokkast Moonshine Basisspel

De gokkast Moonshine heeft alleen een basisspel welke gespeeld wordt op drie rollen met 1 winlijn. De winlijn is zichtbaar door het dunne grijze lijntje welke over de middelste symbolen loopt. Je begint met inzet van 1 credit per draai en wint een prijs als je een combinatie op de middelste winlijn hebt zoals afgebeeld rechts naast de drie rollen. De prijzen die je kunt winnen staan naast de afbeeldingen. Bij het verschijnen van twee of drie mystery symbolen op de winlijn krijg je een mystery prijs. Bij twee mystery symbolen win je een prijs tussen 2 en 100 credits en bij het verschijnen van drie mystery symbolen op de winlijn krijg je een prijs tussen de 4 en 200 credits. Wanneer je genoeg credits hebt gespaard kun je er voor kiezen om met de credits uit de supermeter verder te spelen.

Je kunt bij het gokken met de credits uit de supermeter inzetten met 5 of 20 credits. De prijzen die je dan kunt winnen staan in het bovenste rechter schema vermeld. Bij inzet van 5 credits maak je met de mystery symbolen kans op een extra prijs doordat je nogmaals mag draaien. Bij inzet van 20 credits tellen de mystery symbolen kris kras.

Als je een of twee rollen met een gunstige positie vast wilt zetten voor de volgende ronde dan kun je op de Hold knop klikken. Deze blijven dan gedurende 1 speelronde vast staan. Je kunt het weer ongedaan maaken door op de knop Reset te klikken.

Gokkast Moonshine Uitleg Bediening

START – Activeert een draai in het spel
CHANGE BET – Gebruik je om de inzet te bepalen waar je een ronde mee wilt spelen
HOLD – Houdt rollen met een gunstige positie vast voor de volgende speelronde
COLLECT – Plaatst gewonnen punten op de creditmeter
RESET – Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch een aantal vooraf ingestelde rondes spelen zodat je niet steeds op de Start knop hoeft te klikken. Dit kun je altijd weer ongedaan maken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus