Moneyspinner

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Money Spinner is een spel met een basisspel en een vervolgspel waarbij de geldmeter de prijzen bepaald

Gokkast Money Spinner Basisspel

Het basisspel van de Money Spinner gokkast wordt gespeeld op drie rollen met 1 winlijn. Deze winlijn loopt over de middelste drie symbolen van de rollen en elke winnende combinatie moet op deze winlijn verschijnen om prijzen te winnen. Er wordt ingezet met 1 credit per draai en dit is gelijk aan 10 eurocent per draai. Onder de rollen is het winschema van het basisspel te zien.

Steeds als het Spinner symbool op de eerste rol verschijnt dan begint de Moneyspinner te draaien en dan veranderd het aantal punten dat gewonnen kan worden. Bij het basisspel staan die punten links op de Moneyspinner. Deze punten worden gewonnen wanneer er 4 Money symbolen kriskras op de rollen verschijnen.

Gewonnen punten bij het basisspel kunnen worden verdubbeld met het Head Tail spel. Hierbij moet je kiezen voor Head of Tail en als je het goed hebt dan worden je gewonnen punten verdubbeld, is het fout dan verlies je ze. Op deze manier kun je je punten tot maximaal 200 credits verdubbelen. Je kunt je punten ook overzetten naar het vervolgspel door op de knop To Clubmeter te klikken.

De Money Spinner heeft ook een auto Hold functie waardoor de rollen met een potentiële winkans worden vastgehouden voor de volgende ronde. Je kunt dit ongedaan maken door op Reset te klikken waarna de rollen weer vrijkomen. Als je zelf een rol vast wilt houden voor de volgende draai dan klik je op de Hold knop onder de betreffende rol.

Gokkast Money Spinner Vervolgspel

Het vervolgspel van de Money Spinner wordt gespeeld met een inzet van 5 of van 10 credits per draai. Dit wordt op de zelfde rollen als het basisspel gespeeld. Om het vervolgspel te spelen is het niet noodzakelijk dat er eerst het basisspel wordt gespeeld. Bij het vervolgspel is het winschema welke je aan de rechterkant van de gokkast ziet staan van toepassing. Bij inzet van 5 credits per draai zijn er 5 actieve winlijnen en bij een inzet van 10 credits wordt er op 10 winlijnen gespeeld.

Ook bij het vervolgspel is het symbool van de Spinner op de eerste rol prijsbepalend want dan begint de Moneyspinner te draaien en wijzigt het aantal punten welke er gewonnen kunnen worden. Deze punten worden gewonnen bij een kriskras combinatie van 4 Money symbolen op de eerst drie rollen wanneer er met inzet 5 wordt gespeeld en bij een inzet van 10 op de eerste drie en de laatste drie rollen.

De gewonnen punten kunnen met de knop Collect worden overgezet van de clubmeter naar de creditmeter van het basisspel.

Gokkast Moneyspinner Uitleg Bediening

START/TO CLUBMETER – Activeert een draai in het basisspel of vervolgspel/Plaatst gewonnen credits naar de clubmeter van het vervolgspel
CHOOSE BET/TAIL – Selecteert de inzet voor het vervolgspel/Gebruik je bij het Gamble spel voor Tail
CHOOSE GAME/HEAD – Selecteert het spel wat je wilt spelen/Kies je bij het Gamble spel voor Head
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie vast voor de volgende draai
COLLECT/RESET – Neemt gewonnen punten naar de creditmeter van het basisspel/Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus