Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Money Honey heeft een basisspel en een vervolgspel en een speciale Money Honey feature

Gokkast Money Honey Basisspel

Het basisspel van de gokkast Money Honey wordt gespeeld op de drie rollen op 1 winlijn. Deze winlijn is te zien door middel van het dunne lijntje welke je over de middelste symbolen ziet lopen op de rollen. Er worden prijzen gewonnen wanneer op die lijn dezelfde symbolen hebt verschijnen met uitzondering van het symbool van de Sterren. Deze Sterren leveren ook kris kras een prijs op tot een aantal van 200 credits. De Money Honey videoslot heeft een ingebouwde automatische Hold functie. Hiermee worden de rollen met een gunstige positie vastgehouden voor de volgende speelronde. Je kunt dit ingedaan maken door op de knop Reset te klikken. Als speler kun je er ook voor kiezen om bepaalde rollen vast te zetten voor de volgende spelronde. Dit doe je door op de Hold knop onder de betreffende rol te klikken.

De prijzen die je kunt winnen in het basisspel kun je zien op het winschema rechts naast de rollen. Je ziet daar dat de symbolen van de sterren kris kras een mystery prijs opleveren tot 200 credits. Wanneer je een prijs hebt gewonnen kun je deze innen door op de Collect knop te klikken. Prijzen tot 100 credits kunnen worden verdubbeld in het speciale Money Honey spel. Hierbij speel je een soort kop munt spel maar dan met de symbolen van een pot Money of Honey. Kies je de goede dan verdubbel je je prijs. Kies je de verkeerde dan verlies je je gewonnen prijs. Je kunt je gewonnen prijs ook overzetten naar de Money meter van het vervolgspel. Dit doe je door op de knop Save te klikken. Je punten gaan dan automatisch naar de meter van het vervolgspel.

Gokkast Money Honey Vervolgspel

Je kunt het vervolgspel gaan spelen als je genoeg punten op de Money meter hebt gespaard. Bij het vervolgspel kun je inzetten met 5, 10 of 20 credits per draai. Bij al deze inzetten wordt er gespeeld op maar liefst 27 winlijnen, dus ook kriskras.
Bij een inzet van 10 credits per draai krijgt het symbool van de Beer een speciale functie. Deze wordt dan een Wild symbool en dit betekent dat deze gebruikt wordt voor elk ander symbool. Als er wordt gespeeld met een inzet van 20 credits per draai dan worden alle Beren op de rollen Wild en mogen dus ingezet worden voor elk ander symbool om een winnende combinatie te kunnen maken.
Er kan een maximaal aantal punten van 2000 op de Moneymeter staan. Als dit aantal overschreden wordt dan gaan de punten automatisch naar de display van het basisspel en de punten die er meer dan 2000 waren gaan dan niet verloren. Je kunt er natuurlijk ook eerder voor kiezen om deze meter te legen. Dit doe je door op de Collect knop te klikken.

Gokkast Money Honey Uitleg Bediening

START/SAVE – Activeert een draai in het basisspel of vervolgspel/Zet gewonnen prijzen over naar vervolgspel
HONEY – Gebruik je bij het Gamble spel voor Honey
MONEY – Gebruik je bij het Gamble spel voor Money
CHANGE BET – Selecteert inzet en start het vervolgspel
HOLD – Houdt automatisch rollen met gunstige positie vast voor volgende speelronde
RESET/COLLECT – Reset automatische Hold functie/Zet gewonnen punten naar display basisspel
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet op de Start knop geklikt hoeft te worden. Door er nogmaals op te klikken maak je dit weer ongedaan

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus