Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Millionairs heeft een basisspel en een bovenspel waarbij er tot 1000 credits bij een speciaal bonusspel kunnen worden gewonnen

Gokkast Millionairs Basisspel

De gokkast Millionairs heeft een basisspel welke gespeeld wordt op de onderste drie rollen. Er wordt ingezet met 1 credit per draai wat gelijk is aan de waarde van 10 eurocent. Er is 1 actieve winlijn welke te zien is door de dunne lijn die over de middelste symbolen van de drie rollen loopt. Het prijzenschema van het basisspel is afgebeeld naast de drie rollen. Wanneer er een van deze combinaties op de winlijn verschijnt dan win je een prijs. Uitzondering daar op is het Millionars symbool. Deze telt kriskras en mag op alle posities voorkomen. Zijn er drie in beeld dan levert dit een prijs van 20 credits op.

De gewonnen prijzen uit het basisspel kunnen worden verdubbeld met de Gamble functie. Hierbij kies je voor Head of tail Bij de goede keus verdubbel je je credits en bij de foute keus verlies je de gewonnen credits. Om de prijs te innen klik je op Collect waarna de punten naar de creditmeter van het basisspel gaan. Je kunt ze ook verplaatsen naar het bovenspel. Dit doe je door op de knop To Clubmeter te klikken.

Door de automatische Hold functie van de gokkast worden de rollen met een gunstige positie vastgezet voor de volgende draai. Dit is te annuleren door op de knop Reset te klikken. Om zelf een rol vast te zetten voor een volgende ronde kun je op de Hold knop onder de betreffende rol klikken.

Gokkast Millionairs Bovenspel

Het bovenspel wordt gespeeld op de bovenste drie rollen met een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits per draai. Bij iznet van 5 credits zijn er 5 actieve winlijnen. Bij inzet van 10 credits ook maar dan is het Euro symbool op rol 2 een wild symbool. Deze telt dan als Joker en mag voor elk ander symbool worden gebruikt behalve het bonussymbool. Bij inzet van 20 credits is zowel op rol 1 als op rol 2 en 3 het Euroteken wild. Bij inzet van 40 credits per draai zijn ook de Euro symbolen wild en kan er een bonusspel worden geactiveerd waarbij er 1000 credits gewonnen kunnen worden. Dit bonusspel start bij het verschijnen van kriskras 3 Millionairs symbolen. Er worden dan geen, 1, 2 of 3 hulplijnen geactiveerd en het bonusspel begint.

Tijdens het bonusspel wordt er met de rollen van het bovenspel gespeeld. Steeds als er geen prijs wordt gewonnen wordt er toch een prijs gewonnen op de millionairs ladder aan de rechterkant van het spel. Wordt er een winnende combinatie gedraaid dan verplaatsen de gewonnen credits naar de creditmeter en wordt er een hulplijn geactiveerd. Totaal zijn er drie hulplijnen. Hulplijn 1 is een gratis hulplijn. Extra Life verschijnt in beeld en het bonusspel gaat gewoon door. Hulplijn 2 is de 50/50 hulplijn en de woorden Stop en Continue verschijnen afwisselend in beeld. Na een klik op de knop Start wordt het duidelijk of er mag worden doorgespeeld.
Als de derde hulplijn ook is geactiveerd wordt deze meteen ingeschakeld als in hulplijn 2 Stop in het display is verschenen. De derde hulplijn is de Choose Highest hulplijn. Er moet dan op 1 van de drie Hold knoppen worden geklikt waarna er drie getallen in beeld verschijnen. Als er onder de hold knop het hoogste getal verschijnt dan wordt er doorgespeeld in het bonusspel. Zo niet, dan eindigt het bonusspel.

Gewonnen prijzen kunnen met de knop Collect naar de creditmeter van het basisspel worden verplaatst.

Gokkast Millionairs Uitleg Bediening

START/TO CLUBMETER – Activeert een draai in het basisspel of bovenspel/Plaatst gewonnen credits naar de clubmeter van het bovenspel
TAIL – Gebruik je bij het basisspel voor Tail
CHOOSE BET/HEAD – Selecteert de inzet voor het bovenspel/Gebruik je bij het Gamble spel voor Head
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie vast voor de volgende speelronde
COLLECT/RESET – Plaatst de gewonnen credits naar de creditmeter van het basisspel/Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus