Merry Tortuga

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg gokkast Merry Tortuga

De Merry Tortuga gokkast heeft een basisspel welke gespeeld wordt met inzet van 1 credit per draai, en een vervolgspel welke je kunt spelen met inzet van 5, 10 of 20 punten per speelronde. Je begint met het spelen van het basisspel welke gespeeld wordt op de eerste drie rollen met 1 actieve winlijn. De prijzen die je hierbij kunt winnen staan onder de rollen afgebeeld in een prijzenschema. Het symbool van de doodskop geeft je kans op een mystery prijs van 2 tot 200 extra punten. Alle prijzen die je bij het basisspel wint kun je proberen te verdubbelen met de speciale Gamble functie. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen je prijzen direct te innen door op de Collect knop te klikken. Met de Hold knoppen kun je een rol met een gunstige positie vast zetten voor de volgende draai.

Gokkast Merry Tortuga vervolgspel

Het vervoglspel van de fruitmachine Merry Tortuga spel je met een inzet van 5, 10 of 20 punten per draai. Bij elke inzet geldt weer een ander met andere prijzenschema met andere prijzencombinaties zoals je deze afgebeeld ziet op de gokkast. Het vervolgspel speel je op dezelfde rollen als het basisspel. Bij inzet 5 zijn er drie rollen actief, bij inzet van 10 of 20 punten speel je op alle vier de rollen. Met de afbeelding van een doodskop zijn er tijdens het vervolgspel een aantal free spins te winnen welke je weer kans op extra winsten geeft.

Gokkast Merry Tortuga Uitleg Bediening

START-SAVE - activeert een draai in het spel/zet gewonnen punten op de spaarmeter
CHOOSE BET - bepaalt de inzet waar je per speelronde mee speelt
GAMBLE - gokfunctie voor het verdubbelen van je gewonnen punten in het basisspel
HOLD - houdt een rol met een gunstige positie vast voor de volgende speelronde
COLLECT/RESET - plaatst gewonnen punten op je spaarmeter/reset functie voor de Hold knoppen
AUTOPLAY - laat het spel een aantal vooraf ingestelde rondes spelen zodat je niet steeds op de Start knop hoeft te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus