Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Mega Joker

De gokkast Mega Joker neemt je mee terug in de tijd. Naar de tijd waarin internet nog in de kinderschoenen stond en gokkasten alleen in de snackbar en in Holland Casino stonden. De tijd waarin je elke week een keer naar de snackbar ging en tijdens het wachten op je frites met frikandel een paar munten in de gokkast gooide. Je wist immers nooit wanneer de jackpot zou vallen.

Deze tijden zijn helaas voorbij, maar Mega Joker brengt wel het gevoel van toen weer een beetje terug.

Daarnaast is Mega Joker de gokkast met het hoogste RTP percentage uit het NetEnt assortiment. Met 99% is deze gokkast zeker het uitproberen waard!

Het thema van Mega Poker

NetEnt heeft zich bij het ontwerpen van Mega Joker duidelijk laten inspireren door de klassieke gokkasten. Ook de geluiden zijn te vergelijken met de gokkasten van weleer. Met een duidelijk oog voor detail heeft NetEnt ook de fruitafbeeldingen zo gelijkend mogelijk gehouden. Ook de verschuivende oplichting van verschillende rijen afbeeldingen of getallen komt rechtstreeks van de bekende gokkast.

Voor de authentieke gokkastliefhebber is dit spel een waar genot.

Spelfuncties gokkast Mega Joker

De Mega Joker gokkast heeft drie rijen en drie kolommen. Er zijn 5 lijnen waarop ingezet kan worden en in elke lijn staan 3 afbeeldingen. De eerste drie lijnen zijn de rijen en de laatste twee lijnen zijn dwars naar boven en dwars naar beneden.

Er kan met €0,10, €0,20 en €1 gewed worden. Ook kunnen deze bedragen vertienvoudigd worden. Dit hangt af van het aantal lijnen waarop gespeeld wordt. Indien er normaal ingezet wordt, telt alleen de winst van lijn nummer 1 (de middelste lijn). Wordt de inzet vertienvoudigd, dan wordt er op alle vijf de winlijnen gespeeld (x2).

Indien je wilt weten wat er nodig is om te winnen, hoef je alleen maar naar de vele afbeeldingen aan de zijkanten te kijken. Hierop worden de uitbetalingen per combinatie weergegeven. Er wordt alleen uitbetaald als er 3 dezelfde afbeeldingen op 1 lijn staan.

De bovenkant van het spel heeft nogmaals eenzelfde spel met dezelfde rijen, kolommen en winlijnen. Hierop kan alleen gespeeld worden indien er op de onderste kast gewonnen wordt. De winst kan dan vergroot worden met de reeds gewonnen punten of de gewonnen punten kunnen uitbetaald worden. Elke punt staat voor een euro.

De bediening van gokkast Mega Joker

Wanneer je eenmaal doorhebt hoe de gokkast in elkaar zit is de bediening vrij simpel. Er zijn 4 knoppen:

  • Collect – Deze knop werkt alleen bij een eventuele winst. Wanneer er een bedrag gewonnen is, kan dit uitbetaald worden door op collect te drukken.
  • Bet – Hiermee kun je de gekozen inzet vermeerderen of verminderen.
  • Max bet – Met deze knop kun je direct maximaal inzetten (€10).
  • Spin – Wanneer je deze knop indrukt, begint het spel. Dit kan niet meer ongedaan gemaakt worden. Dit geldt ook voor het bovenste spel, hiervoor wordt dezelfde knop gebruikt.

Rechtsonder staan nog drie knoppen met de getallen 10, 20 en 1, hiermee kun je kiezen hoeveel je wilt inzetten (€0,10, €0,20 of €1).

Conclusie Mega Joker gokkast recensie

Mega Joker is een vrij simpele gokkast met weinig extra`s. Daarentegen maakt het hoge RTP percentage (99%) een hoop goed.

Voor de speler die veel waarde hecht aan oude gokkasten en zich graag weer in de snackbar van vroeger waant is dit de ideale gokkast. NetEnt heeft binnen haar assortiment wel vaker een specifieke doelgroep en deze gokkast is hier een goed voorbeeld van.

Toch is deze gokkast ook voor spelers die graag speciale effecten en grafische hoogstandjes zien het proberen waard. Al is het alleen maar om de potentiële winst.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus