Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg Mega Heat

De fruitmachine Mega Heat doet zijn naam eer aan met zijn mooie opvallende kleuren en de warme symbolen die je op deze super mooie gokkast ziet. Het is een gokkast met een basisspel en een bovenspel welke op afzonderlijke rollen worden gespeeld. Met de symbolen van de zonnen en de speciale criss cross feature maak je kans op extra punten.

Gokkast Mega Heat basisspel

Je begint bij de Mega Heat met het spelen van het basisspel op de onderste drie rollen. Hierbij kun je inzetten met 1 credit per draai en is er 1 actieve winlijn. Bij een winnende combiantie zoals afgebeeld naast de onderte drie rollen, win je een prijs. Extra prijzen kun je winnen door de speciale cris cross feature. De prijzen die je hebt gewonnen kun je meteen innen maar je kunt er ook voor kiezen om ze te proberen te verdubbelen met de Gamble functie. Onder de rollen zie je de Hold knoppen. Hiermee kun je een rol met en gunstige positie vastzetten voor de volgende speelronde.

Gokkast Mega Heat vervolgspel

Het vervolgspel van de Mega heat speel je op de bovenste drie rollen en kun je spelen als je voldoende punten op je creditmeter hebt.. Hierbij kun je inzetten met 5, 10, 20 of 40 punten per draai. Hoe hoger je inzet des te hoger je prijzen zullen zijn. Bij het vervolgspel maak je extra kans op prijzen met het symbool van de zon. Bij inzet van 10 of meer punten is de zon een soort joker symbool en mag hij alle andere symbolen vervangen voor het maken van een winnende combinatie. De prijzen die je kunt winnen bij het vervolgspel staan rechts naast de bovenste rollen afgebeeld.

Gokkast Mega Heat uitleg bediening

START/SAVE - activeert een draai in het basisspel en het vervolgspel/plaatst gewonnen punten naar de creditmeter
CHOOSE BET - bepaalt de inzet waar je mee wilt gaan spelen en welk spel je wilt gan spelen
HEAD/TAIL - gamble functie waarmee je je gewonnen punten kunt proberen te verdubbelen
HOLD - houdt de rollen met een gunstige positie vast voor de volgende ronde
COLLECT - RESET - zet je gewonnen punten op de spaarmeter/automatische reset voor de hold functie
AUTOPLAY - laat de gokkast een vooraf aantal ingestelde rondes spelen zodat je niet steeds op de Start knop hoeft te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus