Mega Fortune

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Mega Fortune

Mega Fortune is een creatie van spelontwikkelaar Netent welke beschikt over drie progressieve jackpots, de Rapid, de Major en de Mega. Deze lopen al naar gelang op. Deze speelautomaat heeft een uitkeringspercentage van maar liefst 96,4% en er valt ook nog eens een flinke jackpot te winnen. Mega Fortune draait om fortuinen en rijkdommen en dat is te merken ook. Mega Fortune en zijn opvolger Mega Fortune Dreams zijn razend populair bij gokkasten spelers en Mega Fortune staat zelfs in het Guiness Book of World Records doordat een speler de jackpot van 17,8 miljoen had gewonnen.

Het thema van gokkast Mega Fortune

Bij speelautomaat Mega Fortune draait het duidelijk om luxe, veel geld en rijkdommen. Deze komen tevens op de rollen voor in de vorm van een limousine, dure cognac en sigaren, een horloge, stapels geldbiljetten en ringen. De symbolen symboliseren de zogenaamde “Jet set” die de rijkste mensen uit onze samenleving vormen. Dit thema is niet voor niets gekozen. Ben jij degene die de jackpot weet te winnen door de gokkast Mega Fortune te spelen dan kun jij je ook door je limousine laten afzetten bij je luxe jacht.

Spelfuncties gokkast Mega Fortune

Het Mega Fortune speelautomaat bestaat uit 5 rollen, 3 rijen en 25 winlijnen waaruit je kunt kiezen. Op de rollen vindt je niet alleen de symbolen terug die met een miljonairs leven te maken hebben maar ook: het Bonus symbool, de Scatter en het Wild symbool.

Het Wild symbool is een flitsende jacht en dit symbool vervangt alle andere met uitzondering van het Scatter en het Bonus symbool. De Wild zorgt voor de hoogst mogelijke winstcombinatie en deze betaald dubbel uit.

Het Scatter symbool komt in de vorm van een fles Champagne met twee glazen. Wanneer je drie of meer Scatters op de rollen krijgt, activeer je de freespins. Tijdens deze freespin ronde kun je nog meer freespins vrij spelen wanneer je minimaal twee Scatters krijgt. De winst die hiermee wordt behaald, wordt vermenigvuldigd met het aantal wat je in je scherm te zien krijgt.

Het Bonus symbool maakt kans op de jackpot. Heb je er 3 naast elkaar op een winlijn dan start de Bonus ronde. Tijdens deze Bonus ronde zie je een rad draaien die je kunt stoppen op een gewenst tijdstip. Je kunt hierdoor munten winnen maar ook doorgaan naar het tweede rad. Beland je in het derde rad en daarna ook nog eens in het midden, is de jackpot voor jou!

De bediening van gokkast Mega Fortune

Dit speelautomaat heeft verschillende functies om het spelverloop aan te kunnen passen. Zo kun je het volume niveau wijzigen of uitzetten, de beeldkwaliteit aanpassen, de uitbetalingstabel oproepen, de “Autoplay” knop gebruiken en je muntwaarden en het inzetniveau instellen.

Conclusie Mega Fortune gokkast recensie

Dit speelautomaat beschikt niet over filmpjes en aanwezige achtergrond muziekjes maar richt zich helemaal op het winnen van het aanwezige fortuin. Mega Fortune en de opvolger Mega Fortune Dreams zijn erg populair onder gokkasten spelers en dit zorgt dan ook altijd weer voor een toren hoge jackpot die toch vrij regelmatig valt.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus