Magic Portals

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Magic Portals

Waag een gok op de avontuurlijke gokkast Magic Portals. Deze magische speelautomaat heeft een theoretische uitbetaling van maar liefst 96,6% en is opgebouwd met 5 aparte rollen en rijen. Daardoor kent de Magic Portals gokkast 25 winlijnen. Daarnaast kun je ook spelen met diverse unieke speleigenschappen. Magic Portals kent: Wilds, de Magic Portal functie en de welbekende freespins.

Het thema van gokkast Magic Portals

Bij de gokkast Magic Portals bevind je je in een magische wereld. Centraal staan de twee magische poorten die afbeeldingen veranderen in Wilds en die tevens de freespin modus kunnen aanzetten. Met de magische poorten maak jij je winst nog groter! Op de rollen zijn diverse magische wezen te vinden zoals: uilen, wolven, elfen, tovenaars en draken. De graphics zijn zeer goed verzorgd en ook de sounds brengen je in precies de goede sfeer.

Spelfuncties gokkast Magic Portals

Bij de Magic Portals gokkast bepaal jij zelf je inzetniveau en muntwaarde. Er zijn 10 diverse inzetniveaus. Creëer een winlijn door 3 dezelfde afbeeldingen van links naar rechts op de rollen te plaatsen. Ook in de Free Fun Play modus en in het hoofdspel van Magic Portals zijn er Wilds te vinden. Deze vertonen zich wanneer er twee dezelfde symbolen op rol 1 en 5 vallen. Wanneer je een Wild afbeelding treft, worden alle andere afbeeldingen verruild. Dit met uitzondering van de freespin symbolen, deze creëren een winlijn. De gokkast Magic Portals kent ook de speciale Magic Portals functie. Alle gelijke symbolen op de rollen zullen dan kenteren in Wilds. Houd hiervoor de tweede rij van rol 1 en 5 in de gaten. De functie ontstaat wanneer twee gelijke symbolen op de rij gevormd worden. Ook kent de Magic Portals gokkast de welbekende freespins. De speciale freespin modus wordt geactiveerd wanneer 2 freespin symbolen op de Magic Portals vallen. Bij een freespin worden dezelfde muntwaarde en inzetniveau aangehouden.

Minimum inzet: inzetniveau 1 x 25 wedlijnen x muntwaarde € 0,01 = € 0,25 Maximum inzet: inzetniveau 10 x 25 wedlijnen x muntwaarde € 1,00 = € 250

De bediening van gokkast Magic Portals

Pas bij gokkast Magic Portals de standaardinstellingen naar eigen wens aan. Gebruik hiervoor de kleine afbeeldingen linksonder in je scherm. Hier kun je geluidsinstellingen wijzigen en kiezen voor de functie ‘automatisch spelen’. Op die manier hoef je niet continu te klikken op de spinknop. Daarnaast is er ook een afbeelding van een steeksleutel te vinden. Gebruik deze om aanvullende instellingen te raadplegen/wijzigen. Bijvoorbeeld: snel draaien, de introductieanimatie bekijken, animaties aan- of uitzetten, omgevingsgeluiden of grafische kwaliteit wijzigen en de spatiebalk gebruiken om te draaien.

Conclusie Magic Portals gokkast recensie

De Magic Portals gokkast is nog magischer dan dat hij klinkt en biedt je vele winkansen. Met een zeer hoge theoretische uitbetaling (maar liefst 96,6%) en met de speciale Magic Portal functie is er hier veel geld te verdienen! De graphics zijn een lust voor het oog en ook de bijpassende sounds zorgen ervoor dat je deze gokkast niet snel beu bent. Wacht niet langer en waag een gokje op de Magic Portals speelautomaat!

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus