Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Magic joker heeft een basisspel en een vervolgspel en bij deze kast spelen de Joker symbolen een grote rol

Gokkast Magic Joker Basisspel

Het basisspel van de Magic Joker gokkast wordt gespeeld op drie van de vier onderste rollen. Hierbij is er 1 winlijn welke zichtbaar is door de dunne lijn die je over de middelste symbolen ziet lopen. Er wordt ingezet met 1 credit per speelronde. Een credit is 10 eurocent waard. Er worden prijzen gewonnen bij het verschijnen van een van de combinaties welke zijn afgebeeld op het winschema naast de onderste rollen. Deze combinaties moeten dan van uiterst links naar rechts op de winlijn verschijnen. Het Joker symbool levert extra prijzen op. Bij drie Jokers krijg je en mystery prijs tussen de 2 en de 100 punten.

Met het Gamble spel kun je de gewonnen punten verdubbelen. Hierbij speel je een kop munt spel waarbij je moet kiezen voor Head of Tail Kies je goed dan verdubbel je je gewonnen punten, kies je fout dan verlies je ze. Om gewonnen punten te innen op de creditmeter van het basisspel klik je op de knop Collect. Je kunt de gewonnen punten ook overzetten naar het vervolgspel. Als je dit wilt dan moet je op de knop Save klikken.

Met de automatische Hold functie worden de rollen met een gunstige positie voor de volgende draai vastgehouden. Als je dit niet wilt dan kun je op de Reset knop klikken om ze weer vrij te maken. Als speler kun je er ook zelf voor kiezen om bepaalde rollen vast te houden. Dit doe je door op de knop Hold te klikken onder de rol van je keuze.

Gokkast Magic Joker Vervolgspel

Als er 5 of meer punten gewonnen zijn dan kan er voor worden gekozen om het vervolgspel te spelen. Ook is er de mogelijkheid om met de Choose Game knop te schakelen van basisspel naar vervolgspel. Het vervolgspel wordt gespeeld met een inzet van 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35 of 40 punten. Afhankelijk van de inzet draaien er verschillende rollen, hoe hoger de inzet, des te meer rollen er draaien. Het prijzenschema aan de rechterkant naast de bovenste rollen geldt voor het vervolgspel. Hierbij gelden alle combinaties kriskras op de rollen. Met de speciale Choose Bottom game en de Choose Top game knop kun je de inzet bepalen en met welke rollen er wordt gespeeld maar kan er ook voor worden gekozen om de Magic Joker in te zetten. Als er wordt gespeeld met de maximale inzet van 40 credits per draai dan gelden bij allebei de games alle combinaties op alle rollen.

Gokkast Magic Joker Uitleg Bediening

START/SAVE – Activeert een draai in het basisspel of vervolgspel/Plaatst gewonnen credits naar het vervolgspel
STOP/EQUAL – Gebruik je voor dezelfde inzet
TAIL/CHOOSE GAME – Gebruik je bij het Gamble spel/Selecteert de inzet voor het vervolgspel
HEAD – Gebruik je bij het Gamble spel voor Head
HOLD – Houdt de rollen met en gunstige positie vast voor de volgende draai
COLLECT/RESET – Neemt gewonnen prijzen naar de creditmeter van het basisspel/Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus