Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Madtimer is een traditionele klassieke gokkast met een basisspel en een bovenspel

Gokkast Madtimer Basisspel

Bij de gokkast Madtimer start je standaard met het basisspel. Dit speel je op de onderste drie rollen met een inzet van 1 credit per draai. Een credit heeft de waarde van 10 eurocent. Er wordt gespeeld op 1 winlijn welke zichtbaar is door middel van de dunne lijn die over de middelste symbolen op de rollen loopt. Je wint een prijs als je een van de combinaties die je afgebeeld ziet op het winschema onder de drie rollen, op de winlijn krijgt van uiterst links naar rechts. Uitzondering hierop vormen de Ster symbolen. Deze tellen ook kriskras en geven dan een prijs van 20 credits.

Het symbool van de Bes op de eerste rol geeft een prijs van 2 punten welke automatisch worden gegokt, dat wil zeggen verdubbeld of verloren. Punten van 4 of meer kun je op de creditmeter zetten door op de knop Collect te klikken of ze verplaatsen naar het bovenspel door op de knop Save te klikken.

De Madtimer heeft een ingebouwde Hold functie. Hierdoor worden de rollen met een gunstige positie vastgehouden voor de volgende draai. Als je dit niet wilt kun je ze vrij maken door op de knop Reset te klikken. Als speler kun je er ook zelf voor kiezen om een rol vast te houden voor de volgende draai. Dit doe je door op de Hold knop onder de betreffende rol te klikken.

Gokkast Madtimer Bovenspel

Als je voldoende punten hebt dan kun je met de Choose Game knop kiezen voor het spelen van het bovenspel. Dit speel je met inzet van 5 credits per draai. Het bovenspel wordt gespeeld op de bovenste drie rollen en er zijn dan 5 winlijnen actief. Het winschema van het bovenspel staat afgebeeld onder de bovenste drie rollen. Als je een van de afgebeelde combinaties op 1 van de actieve winlijnen krijgt dan heb je de prijs die daar bij hoort.

De punten die je wint bij het bovenspel worden evenredig verdeeld over de meters. Het aantal punten wat maximaal in de meters kan is 200 en deze verhuizen dan automatisch naar de creditmeter van het basisspel. Punten die dit aantal overschrijden gaan verloren. Met de knop Choose Game kun je het spel vervolgen.

Gokkast Madtimer Uitleg Bediening

START/SAVE – Activeert een draai in het basisspel of bovenspel/Plaatst gewonnen credits van basisspel naar de meters van het bovenspel
COLLECT/RESET – Neemt gewonnen punten naar de creditmeter van het basisspel/Reset de automatische Hold functie
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie voor de volgende draai vast
CHOOSE GAME –Selecteert het spel en inzet wat je wilt gaan spelen
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus