Lucky Numbers

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg gokkast Lucky Numbers

Lucky Numbers is een gokkast met vier rollen welke zowel voor het basisspel als het vervolgspel worden gebruikt. Deze kleurrijke gokkast heeft een bijzondere functie, de unieke ladder functie. Ook maak je extra kans op prijzen met de speciale prijs matrix en de free spins.

Gokkast Lucky Number basisspel

Het basisspel van de gokkast Lucky Numbers wordt gespeeld met inzet van 1 of 2 credits per draai op drie van de vier rollen op 1 of 2 actieve winlijnen. De prijzen die je daarbij wint staan afgebeeld in het schema onder de vier rollen. Onder de rollen bevinden zich de Hold knoppen. Hiermee kun je een rol met een gunstige positie vastzetten voor de volgende speelronde.

Gokkast Lucky Numbers vervolgspel

Het vervolgspel kun je spelen met inzet van 5, of 10 punten per speelronde. Je speelt dan op alle vier de rollen en, afhankelijk van je inzet, zijn er dan tot 10 actieve winlijnen. De prijzen die je kunt winnen bij het vervolgspel staan afgebeeld in het schema rechts boven de rollen. Tijdens het bovenspel maak je extra kans op prijzen door de unieke ladderfunctie. Ook zijn er extra prijzen en extra spins te winnen met de speciale Prijs matrix.

Gokkast Lucky Numbers Uitleg bediening

START/SAVE - activeert een draai in het spel/plaatst gewonnen punten op de credit meter
CHOOSE BET - bepaalt de inzet waar je mee wilt gaan spelen
HOLD - voor het vastzetten van rollen met een gunstige positie tot de volgende draai
COLLECT/RESET - plaatst gewonnen punten op de spaarmeter/automatische reset voor de Hold functie
AUTOPLAY- laat de gokkast een aantal vooraf ingestelde speelrondes spelen zodat je niet steeds op de Start knop hoeft te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus