Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg gokkast Lucky Arrow

De gokkast Lucky Arrow lijkt op het eerste gezicht een gewone gokkast en niet echt uniek maar vergis je niet, de Lucky Arrow is een gokkast met bijzondere mogelijkheden. Bij het vervolgspel is er een zeer speciale functie met extra kans op winnende combinaties.

Gokkast Lucky Arrow basisspel

Het bassisspel van de fruitmachine Lucky Arrow speel je op de onderste drie rollen met 1 actieve winlijn. Je kunt hierbij inzetten met 1 credit per draai.De prijzen die je kunt winnen staan rechts afgebeeld naast de rollen. Het symbool van de Ster geeft bij een kriskras combinatie een prijs van 20 punten. Met de Hold functie onder de rollen kun je een rol met en gunstige positie vastzetten voor de volgende speelronde.

Gokkast Lucky Arrow vervolgspel

Het vervolgspel van de Lucky Arrow speel je op de bovenste rollen met inzet van 5, 10 of 20 punten per draai. Speel je met 10 of 20 punten inzet dan speel je op alle vier de rollen. In totaal zijn er dan 20 winlijnen actief. Bij dit vervolgspel is er een extra bijzondere functie: als er een symbool van een pijl te zien is dan kunnen deze functioneren als nudges. Hierdoor zullen er rollen verschuiven tot een winnende combinatie voor nog meer prijzen.

Gokkast Lucky Arrow Uitleg bediening

START/SAVE - activeert een draai in het spel/plaatst gewonnen punten op de creditmeter
CHOOSE BET - bepaalt de inzet waar je mee wilt spelen en het spel welke je wilt gaan spelen
HOLD - zet rollen met een gunstige positie vast voor de volgende speelronde
COLLECT/RESET - plaatst gewonnen punten op de spaarmeter/automatische reset voor de hold functie
AUTOPLAY - laat de gokkast een aantal vooraf ingestelde speelrondes spelen zodat je niet steeds op de Start knop hoeft te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus