Lucky Angler

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Lucky Angler

Lucky Angler van Netent is een leuk vormgegeven gokkast die je meeneemt naar de onderwaterwereld van de Noordpool. De mooie speciale features als Sticky Wilds en Win Both Ways beloven een spel met voldoende win mogelijkheden. De gokkast heeft geen jackpot maar er vallen wel hele hoge prijzen te winnen. Misschien sla jij er eentje aan de haak!

Het thema van Lucky Angler

Zoals hierboven al wordt aangegeven speelt het thema van de gokkast zich voornamelijk af onder de ijsvlakte van de Noordpool. Hier leven behoorlijk wat vissen die je, naast de ijzige lettersymbolen, terug ziet komen op de rollen van het spel. Op de achtergrond zie je boven de ijsvlakte besneeuwde oppervlaktes en onder de ijsvlakte zwemmen donkere schimmen voorbij en hoor je het geluid van het stromende water, vissen die voorbij zwemmen en de bubbels die ze produceren.

Spelfuncties gokkast Lucky Angler

De speelautomaat is opgebouwd uit 5 rollen met 3 rijen, 15 vaste wedlijnen. Het inzetniveau en de muntwaarden zijn beide instelbaar waardoor je zowel met een lage inzet als hele hoge inzet kan spelen. Door de Win Both Ways functie lopen winnende wedlijnen van zowel uiterst links naar rechts als uiterst rechts naar links. Eigenlijk speel je dus met 30 wedlijnen in plaats van 15. Naast deze Win Both Ways heeft het spel als speciale eigenschappen ook nog de bekende Scatters en de populaire Sticky Wilds die zolang hij deel uitmaakt van een winnende wedlijn op de rol blijft staan.

De bediening van gokkast Lucky Angler

Bij de Lucky Angler gokkast kan je kiezen uit 6 verschillende muntwaarden van € 0,01 t/m € 0,50 en 10 verschillende inzetniveaus, waarbij het inzetniveau het aantal munten per wedlijn is waarmee je speelt en de muntwaarde het bedrag wat een munt waard is. De minimum inzet waarmee je kan spelen bedraagt € 0,30 en de maximum inzet maar liefst € 150. Hieronder vind je de berekening van de minimum en maximum inzet voor deze gokkast.

Minimum inzet: inzetniveau 1 x 30 wed lijnen x muntwaarde € 0,1 = € 0,30 Maximum inzet: inzetniveau 10 x 30 wed lijnen x muntwaarde € 0,50 = € 150

Wil je het winplan bekijken druk dan op de PRIJZENTABEL knop linksonder in het speelscherm. Hierin kan je terug vinden wanneer je iets gewonnen hebt, wat je gewonnen hebt en welke symbolen hoeveel opleveren wanneer ze een winnende wedlijn vormen.

Overige spelinstellingen vind je ook linksonder in het speelscherm van de gokautomaat. Hier kun je onder andere ervoor kiezen het geluid uit of aan te zetten en het spel op automatisch spelen te zetten. Door middel van het klikken op het steeksleuteltje kom je bij nog enkele aanvullende instellingen.

Conclusie Lucky Angler gokkast recensie

De Lucky Angler gokkast is een interessante gokkast met een leuke vormgeving. De speciale speleigenschappen als de Sticky Wilds en de Win Both Ways functie kunnen voor mooie winsten zorgen. Het spel is niet ingewikkeld opgezet maar dat betekent in dit geval zeker niet dat het saai is. Voldoende kansen die voor voldoende spanning kunnen zorgen.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus